Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt sted, med sødt personale”
Anmeldelse af Café Delias

Café Delias
Prisklasse: 59 $ - 279 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 1. august 2020

Jeg syntes restauranten er et dejligt sted.
Der er virkelig god og varieret mad, der er både vegetarmad, men også masser af kød.
Derudover er personalet utrolige søde og imødekommende og virker altid klar på en lille hyggesnak

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, Angelpige2001
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

13-17 af 76 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020

Dejligt med rigtige italienere i køkkenet og ikke bare et facadeskjul! Retterne bærer præg af at de er tilpasset de danske smagsløg, så alle kan være med, men hvis man giver udtryk for at man vil have det tilberedt autentisk, så skal man bare sige det til personalet :) Pizzaerne er helt klart min favoritter, med en fantastisk sprød skorpe fra ægte brændeopvarmet stenovn.
Der er lidt ventetid når der er fuldt hus, men det kan man ikke brokke sig over, hvis man vælger at spise et travlt sted.
Vi kommer helt sikkert igen!

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 563denisj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Pizzaerne var rigtig gode og servicen var fantastisk.
Skal helt sikkert spise der igen, når jeg er i Marielyst

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Leon_capri_sonne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Maden skal bestilles ved baren, men kommer ikke i rækkefølge - og man skal ikke bestille i større selskab, hvis man gerne vil spise sammen. Står det er italiensk, men er på ingen måde autentisk. Ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi gjorde opmærksom på dette til tjeneren, der giver køkkenet skylden og siger de er ligeglade. Find et andet sted at spise!

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, L6358EDmichellea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Rigtig gode pizza’er. Hurtig og meget venlig betjening.
Helt klart et besøg værd. Kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 258jesperj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Café Delias, kiggede også på

 

Har du været i Café Delias? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering