Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost pizza”
Anmeldelse af Levertranfabrikken

Levertranfabrikken
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 6 $ - 47 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 4. juli 2020 fra mobile enheder

God og venlig betjening, hyggeligt sted med både gode ude og inde pladser. Ok priser 80-110 kr
Gratis P-plads lige ved siden og natur legeplads nær ved

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 123jesper
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 37 anmeldelser

Anmeldt 6. juni 2020 fra mobile enheder

Rigtig spændende restaurant, med en original brændefyret ovn.
Vi fik en pizza med skinke og en med Parma. Kan varmt anbefale at besøge dette sted

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Janus C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 fra mobile enheder

En af de bedste pizzaer jeg har smagt - kartoffel, rosmarin og bacon - sprød tynd bund, bagt i stor stenovn opvarmet af brænde. Super lækker

Dato for besøg: august 2019
Tak, larss692
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Hyggelig café midt i Snogebæk med lækre italienske småretter. Vi fik en dejlig Burrata, men pizzaerne så også meget lækre ud, så de skal helt sikkert prøves en anden gang. God betjening og hyggelig stemning.

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, sabinean
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019

Value for money i Levertranfabriken. Særdeles gode autentiske pizzaer, der i velsmag og kvalitet er i en liga for sig. Hyggelig atmosfære, meget serviceminded betjening. Kaffen er virkelig god og kagerne er hjemmebagte.Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, RedTbird1956
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Levertranfabrikken, kiggede også på

 

Har du været i Levertranfabrikken? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering