Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Corali Beach(Skaleta)(Meget for pengene!)
70 $
68 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Hotel Gortyna(Skaleta)
68 $
66 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Pool
Oasis Hotel(Skaleta)(Meget for pengene!)
51 $
49 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 23 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 23 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 64 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Creta Star Hotel(Skaleta)
229 $
182 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
182 $
161 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Creta Royal Hotel(Skaleta)
TripAdvisor
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
Hotel Babis(Skaleta)
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis parkering
  • Pool
Anmeldelser (482)
Filtrer anmeldelser
482 resultater
Medlemsvurdering
201
185
58
26
12
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
201
185
58
26
12
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 482 anmeldelser
Anmeldt for 9. august 2015 fra mobile enheder

Kan varmt anbefale hotellet som feriested,det har alle faciliteter som et hotel skal have.poolområdet er både til voksne og børn,da børnepoolen er separat fra de "voksnes" dybden på den er 45 cm dyb.det er tilhørende strand til hotellet,men skal dog gå 200 meter,men det overlever man også.personalet er meget imødekomme og hjælpsomme samt smilene.hotelområdet er meget flot,da der er mange planter omkring på området,kan varmt anbefale det

Overnattede: august 2015, rejste med familie
Tak, Torben N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Manolis T, Διευθυντής hos Hotel Rethymnon Mare, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. august 2015
Google Oversæt

Dear Torben N,

It is with great pleasure that we read your review and learn about your experience lived at Rethymno Mare resort. We are sincerely glad that you enjoyed your stay with us as it is of high importance to us to satisfy our guest's requests and needs and we are so happy that we were able to do this for you.
On behalf of the entire Rethymno Mare team many thanks for your so nice comments and it is highly appreciated your recommendation for our hotel to potential guests.
We would love to host you again and sincerely hope that you will come back to visit us soon.

Kindest regards
Rethymno Mare Hotelmanagement

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 29. august 2011

Rethymno Mare resort er slået sammen med Rethmno Mare Royal hotel og er især et all inclusive hotel. Hotellet ligger lagt ude fra Rethmno by og der er kun få ting i nærheden. Vi synes hotellet var rigtig fint - lidt ældre end hvad man lige får fornemmelse af i rejsekataloget, men hyggelig og rigtig sød personale. Der er 2 pools, hvor der ved den ene spilles musik og den anden er mere stille, hvilket vi synes var rigtig godt. Da hotellet ligger på en bjergskråning er der mange trappe, men til gengæld er der rigtig mange steder på hotellet hvor der er en fantastisk udsigt.
Vi havde købt værelse med morgenmad og desværre kan man ikke fx købe lidt frokost på hotellet. Så hvis man ligger og nyder det ved poolen en dag, så man gå 5 - 10 min for at finde lidt frokost. Morgenmaden var rigtig godt med stor buffet. Dog var servicen en anelse beskidt.
Går man til venstre når man er kommet ud fra hotellet og ca 500 m hen, er det en super marked, hvor man kan købe brød og pålæg mm til en let frokost på værelset, hvor der er køleskab.
Til aften kan man enten gå ned til stranden hvor der er et par taverner eller tage bussen ind mod byen. Stoppestedet er lige ved hotellet.

  • Overnattede: august 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
2  Tak, Trine83
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 27. oktober 2010

Vi var 3 generationer afsted, og hotellet gav gode muligheder for at hygge sig sammen og hver for sig.

Desværre var mange af aktiviteterne lukket eller ved at lukke ned i den danske efterårsferie.

  • Overnattede: oktober 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, Jesbas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 28. august 2010

Fint all inclusiv hotel hvis man ønsker at ligge og dase ved poolen, der er 2 store pools en hvor alle aktiviteterne foregår og så en hvor der er mere ro, det kan også lade sig gøre at leje et værese med delt pool, dette kan klart anbefales især til par med små børn. mad er fin og servicen ok, er man typen der er til strand og by liv er dette ikke det rigtige valg stranden kan bruges men badning er besværlig da der er mange sten i vandkanten.
Hottellet ligger ca 40 minutter i bus fra Rethymnon ( som er en meget hyggelig by ) der er ikke rigtig noget at kikke på i nærheden af hotellet så hvis man er typen der nyder at gå en aften tur og ose lidt er det ikke det rigtige valg.

  • Overnattede: august 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, m_kongen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 11. juni 2010

Hvis man ikke har noget imod trapper, er det her et rigtigt dejligt hotel. Der er stort set trapper overalt, men for de lidt dårligere gående eller folk med klapvogne er der alternativer. Imellem hvert niveau er der elevator eller stier hvor det er nemmere at færdes og selv en kørestol så vi på stedet. - Så ingen undskyldning bare fordi det er meget niveauforskel.
Alle steder var der pænt og rent og personalet var helt på toppen. Om aftenen var der naturligvis støj og musik fra hotellets hovedbygning, men det generede kun de værelser som lå tættest på.
Ved poolen, var der hele dagen tilbud om aktivering af forskellig art for alle aldersgrupper. Vandpolo, dart, vollyball og skydning.

  • Overnattede: maj 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Apollo
Tak, jensesmor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser