Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Som forventet”
Anmeldelse af Alexis Restaurant

Alexis Restaurant
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 11. august 2021 fra mobile enheder

Venligt personale men gennemsnitlig mad - stedet er lidt autentisk og. gammelt. Udemærket sted hvisdu ikke har særlige krav

Dato for besøg: august 2021
Tak, Finn J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (311)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 311 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2019 fra mobile enheder

Hyggelig sted med venlig familie og personale.
Kan lide gårdhaven.
Fisken smagte godt og vinbladene med ris.
En tak for alt Jeres venlighed.

Dato for besøg: september 2019
1  Tak, 21annig
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2017

Jeg var på denne hygge restaurant med min familie i juli 2017 - Atmosfæren er SÅ hyggelig herinde. Jeg tror vi blev betjent af den mandlige ejer, som også er ham der laver alle de hyggelige glasting der hang rundt omkring i restauranten - Disse ting var til salg, SÅ fine !! Maden var dejlig og vi fik en karaffel husets vin. Kan varmt anbefale dette sted.

Dato for besøg: juni 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, christinatimm1973
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017 fra mobile enheder

Super søde ejere , der får en til og føle sig velkommen lækker mad lavet fra bunden.
Bestemt et besøg værd

Dato for besøg: juli 2017
Tak, judithn618
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2013

Ligger på højre side som et de første. Altid en hyggelig stemning. Prøv fx de grillede sardiner eller frisk fisk. Priserne ok. Mulighed for at afslutte med drink i baren og få en hyggelig snak med gæsterne og værten. Måske lidt overvurderet sted ved sammenligning med andre og bedre restauranter i byen.

Dato for besøg: september 2013
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
Tak, Rubin M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Alexis Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Alexis Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering