Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
56 personer kigger på dette hotel
ZenHotels.com
548 US$
Se tilbud
Agoda.com
482 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 15.08.22
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.022)
Filtrer anmeldelser
3.023 resultater
Medlemsvurdering
1.869
773
267
78
36
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.869
773
267
78
36
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 3.023 anmeldelser
Anmeldt d. 5. juli 2021

Vi boede på Stella Palace i en uge, hvor vi havde den dejligste ferie. Værelset lå perfekt lige ud til poolen, og med en hyggelig træterasse. Pool området er helt vildt lækkert med lækre solsengeog fine pools.
Lækkert mad med mulighed for at spise a la carte på 3 forskellige restauranter i løbet af ugen. Mega lækkert.
Personalet var alle yderst hjælpsomme og søde. Vi havde specielt nogle fantastiske aftener i baren, hvor Nikos og Andonis og hele deres team gjorde alt hvad de kunne for at vi skulle have nogle fantastiske timer. Det var sjovt og hyggeligt og vi fik grinet en masse.
Alt i alt den dejligste ferie. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Tag afsted ;0)

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, LoneV19
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
George Syrmos, General Manager hos Stella Palace Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juli 2021
Google Oversæt

Dear LoneV19,

We would also like to thank you for your amazing comments and all your wonderful words.

It is a great confirmation that all the love, the passion and the hard work we put on it gets amazing results like your comment and the memories you created in Stella palace Resort & Spa. I can assure you that your words will be shared with our colleagues to inspire them to continue to provide an exceptional service to our guests.

It would be a pleasure to host you again.

Sunny regards,

Guest Relations Manager
Alexandra Raida


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. september 2019

Meget fint beliggende hotel med rigtig gode pool-områder, fine værelser, god underholdning, meget imødekommende og servicemindet personale, super og varieret buffet og dejligt med flere små restauranter. Både Italiensk, Asiatisk og Græsk - alle med sublim service og opmærksomhed. Og så tilbød de forskellige barer et fint udvalg af gode drinks under all-inclusive konceptet.
De største anbefalinger herfra

Dato for ophold: september 2019
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, momaz72
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
StellaHotels, Guest Relations Department hos Stella Palace Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. september 2019
Google Oversæt

Dear valued guests,

We are more than happy that you had a great stay at Stella Palace Resort & Spa.

Honestly we are proud of our achievements in quality, service and hospitality, but the best reward for us is the appreciation from our guests, so it is an honor for us that you found our staff very friendly.

It has been a pleasure and a privilege to be your host and we look forward to making your next holiday even more special than the last.


Kindest regards,

Stella Palace Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2019

Absolut et "all inclusive hotel" som lever op til forventningerne. Rene og pæne hotel værelser, flot pool område og masser af aktiviteter for alle. God underholdning om aftenen. Rimelig roligt efter kl. 22.30 (Vi boede i bygning 6xx). Maden er rigtig god og der er masser at vælge imellem (dog en del støj i buffet restauranten, specielt om aftenen). Snacks, is, øl, vin og alkohol var ganske udemærket. Sodavand er dog decideret ringe, hvilket er lidt ærgerligt. Kan dog klares ved at handle i hotellers supermarked hvor man kan købe alm.. sodavandsmærker til børnene. Sodavandene og støjen i restauranten skal dog ikke trække hotellet ned, da alt andet er fremragende.

Dato for ophold: juli 2019
Tak, thomaspagep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
StellaHotels, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Stella Palace Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juli 2019
Google Oversæt

Dear valuable Guest,

We would like to thank you for your 5 star review!

We believe in hosting of our guests with an excellent service and the highest quality standards. Your feedback is essential for our continuous improvement.

We really hope we will have another opportunity to welcome you in Stella Palace Resort & Spa.

Kind regards,

Stella Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. juli 2019

Det er nu 3. gang vi besøger dette skønne paradis, og bestemt ikke sidste gang. Hotellet er pænt og rent, og der bliver gjort meget ud af at holde udendørs områder pæne og indbydende. Personalet er yderst flinke og imødekommende på alle niveauer, lige fra rengøringspersonale til bartendere, tjenere og receptionister.

Maden er et helt kapitel for sig. Hver aften er der forskellige temaer i buffetrestauranten, og aldrig noget man bliver træt af. Der er altid meget at vælge imellem også for børn. Derudover er der i år tre restauranter som valgfrit kan besøges under ens ophold på stedet. Her vil jeg fremhæve Elia restauranten, hvor man smager lokal græsk gourmet mad. Omgivelserne er fantastiske og maden er imponerende lækker. Dette kombineret med en utrolig venlig betjening (sender de varmeste hilsner til den ældre tjener på Elia, der er det flinkeste menneske i verden) gør besøget til en helt igennem fantastisk oplevelse.

Alt i alt er dette sted vores foretrukne rejsemål når der skal slappes af og nydes god mad og drikke i fantastiske omgivelser. Vi tager helt sikkert afsted igen næste år.. ;-)

Dato for ophold: juni 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, morbech
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
StellaHotels, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Stella Palace Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juli 2019
Google Oversæt

Dear esteemed Guests,

Many thanks for choosing Stella Palace one more time for your holidays!

We appreciate your loyalty and will continue to do our best in order to make your stay memorable.
Our endeavor is to provide all our guests a unforgettable experience with a fusion of Cretan hospitality and entertainment.

We certainly look forward to welcoming you back to our hotel hopefully in the very near future.

Sincerely yours,

Stella Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. juni 2019

Hotellet mere end levede op til forventningerne. Her var pænt og rent overalt og personalet var servicemindet og venlige. Værelserne var rene og i fin stand og der var hvad man skulle bruge. Pools var store og dejlige og let opvarmede så de var lune, og det var rart når man havde et lille barn med. Dog havde poolen tættest på stranden lidt sand i bunden, så vi brugte mest den anden. Det er dejligt at begge pools har lav ende til de små. Vandlandet med rutsjebaner var et hit for børn og barnlige sjæle, og her var snacks og drikkevarer også bedre. Stranden var skøn og vandet klart. Dog blev det hurtigere dybt end forventet, og dermed ikke helt så småbørnsvenligt. Så vi gik bare derned og badede når vi havde lyst. Tænker det er rigtig fint med børn fra ca 4 år.
Maden var virkelig god. Der var et bredt udvalg og alle kunne altid finde noget de kunne lide. Og det smagte af noget. Klart det bedste all inclusive vi har prøvet.
Området udenfor hotellet byder ikke på særlig meget by, men hvis man gider gå på strandpromenaden kommer lidt liv ind mod Hersonissos.
Det er klart et sted vi gerne vender tilbage til.

Værelsestip: Der er ingen elevator, så rejser man med børn og fx klapvogn er det en god ide at bede om værelse nede.
Dato for ophold: juni 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Kira_mc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
StellaHotels, Guest Relations Department hos Stella Palace Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juni 2019
Google Oversæt

Dear Kira,


It is a pleasure to receive your warm words of appreciation following your stay in our hotel.
Guest satisfaction being our primary concern, it is rewarding to hear that you had a memorable experience with us.

We thank you once again for your review and look forward to welcoming you back to the Stella Palace Resort &Spa on future occasions.

Warm greetings from Crete,

Stella Palace Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser