“Kedeligt og ikke et sted vi kommer tilbage til”
Anmeldelse af Filosofos

Filosofos
nr. 9 af 35 Restauranter i Gerani
Prisklasse: 45 kr. - 149 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. oktober 2023 fra mobile enheder

Fin have meget hyggeligt men det virker som om sæsonen er slut for dem, tjenerne er svære at få fat i og meget lidt kommunikerende. Bestilte 2 forretter og 2 hovedretter, den ene forret var forkert da den kom og tjeneren gik med den, 15 min senere kom hovedretterne, forretten ville komme til dessert, det afviste jeg.
Hovedretten var slet ikke som beskrevet, stod som kylling med championsovs ris og grøntsager, fik den med pommes og salat overhældt med teraiki sovs, slet ikke som beskrevet i menukortet, men på det tidspunkt havde vi givet og op spiste det der kom. Begge kødretter vatr ikke krydret, konen fik pork tenderloin og der lå en tyk pølse af et eller andet sovs ovenpå, smagte af ingenting.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, Thomasduus
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 4. september 2022

Den ene gang vi spise her, var maden ganske god. Anden gang, var det knap så spændende og især desserten virkede som noget færdigkøbt, der blot blev varmet op - svarede i hvert tilfælde ikke til beskrivelsen på menukortet.

Dato for besøg: august 2022
Tak, Belinda M
Anmeldt 15. september 2021

Hyggeligt sted………….. vi kommer igen.
God mad, god betjening.
God betjening. Dejlig atmosfære, stille og roligt sted….

Dato for besøg: september 2021
1  Tak, Bettue67
Anmeldt 3. september 2019 fra mobile enheder

Super hyggeligt lille sted ved siden af vores hotel hvor man kan sidde privat uden larm. God mad og en virkelig dejlig dessert. Desværre var vores drinks ikke helt lige så gode - derfor kun 4.

Dato for besøg: august 2019
2  Tak, Steffen12334
Anmeldt 25. juni 2019

Fin resturant - hvor man sidder ude i haven og kan se fodbold eller bare nyde en kold øl eller køligt glas vin - og bliver man sulten, ja så klarer de også den

Dato for besøg: juni 2019
3  Tak, Tonnykjaergaard

Rejsende, der kiggede på Filosofos, kiggede også på

Gerani, Chania Prefecture
Gerani, Chania Prefecture

Har du været i Filosofos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering