Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Booking.com
Agoda.com
63 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 29/09/21
Hotels.com
Travelocity
eDreams77 $
Vis 12 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (265)
Filtrer anmeldelser
265 resultater
Medlemsvurdering
122
99
32
9
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
122
99
32
9
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 265 anmeldelser
Anmeldt d. 21. oktober 2018 fra mobile enheder

Flot, rent og lækkert hotel i den rolige by Sant Elm. Værelserne er moderne og fine. Bestil et med Seaview - det kommer I ikke til at fortryde.
Hotellet tilbyder en lækker morgenmadsbuffet, med alskens valgmuligheder. Absolut et must ift tilvalg.

Dato for ophold: oktober 2018
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, joskar123
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
SusanneW1485, Subdirectora Universal Aquamarin&Aquavilla hos Universal Hotel Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. oktober 2018
Google Oversæt

Dear Joskar,
thank you very much for taking the time to rate us. We are very pleased to see that you enjoyed your stay with us. We are looking forward to your next visit with us.
Kind regards,
Subdirectora Universal Aquamarin&Aquavilla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2018 fra mobile enheder

Alt i alt et rigtigt godt sted, som er meget velegnet til børne- og familieferie. Meget velvilligt servicepersonale og rengøring der gør alt for gæsterne.

Stranden er fantastisk og i særklasse.

Morgen og aftensmad er over niveau i forhold til prisen.

Værelserne er fine i forhold til prisen.

Men jeg kan desværre ikke give hverken 4 eller 5 stjerner selvom grundlaget er til det, for miljøet på hotellet er desværre præget af en stor 'familie' der larmer, sviner, slås og råber og skriger af hinanden på alle tider af døgnet. Man vågner med et chok midt om natten, og er vidne et familiedrama ude på hotelgangen... og hotellet gør ikke noget ved det, de får lov til at skabe sig som de vil, og de fylder ALT for meget.

Og så er der de gamle tjenere på hotellet, de er BARE SÅ TRÆTTE af deres arbejde, og de lægger SLET ikke skjul på hvor trætte de er af gæsterne. Til gengæld knokler de unge alt hvad de kan for at opveje den dårlige service..

Et fint sted - med alvorlige fejl... desværre..

Dato for ophold: juli 2018
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, Y400SAchristianm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Susanne W, Subdirectora Universal Aquamarin&Aquavilla hos Universal Hotel Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. juli 2018
Google Oversæt

Dear Cristian M,
thank you very much for taking the time to rate us. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us but we would have been very pleased if you had informed us about the not desirable behavior of other guests and thus gave us the opportunity to intervene. We are looking forward to your next visit with us to show you that we can do even better.
Kind regards,
Subdirectora Universal Aquamarin&Aquavilla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 24. april 2018

Vi havde bestilt et værelse med udsigt til havet, kan anbefales. Morgenmaden var god, og det var middagen også, der er altid en salatbuffet, ost og dessert. Temaaften spansk, mexikansk og italiensk var de bedste synes vi, fiskeaften var vi ikke så glade for, men det var de tyske gæster, som der er flest af på dette hotel. Vi var meget glade for German, som står for baren, opvarmede glas til cognac, gode drinks, en dygtig mand. Parkering står man selv for, i weekenden var det ikke altid nemt, og vi var der ude af sæson. Meget hyggelig by.

Værelsestip: Vælg og betal for havudsigt
Dato for ophold: april 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, lenevirum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Miquel Àngel G, Subdirector hos Universal Hotel Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. maj 2018

Kære Lenevirum,
Jeg vil gerne takke Dem for at tage tid til at bedømme os gennem denne portal. Det er meget rart at høre, at du har haft opholdet hos os, og vi ville være meget glade for at byde dig velkommen igen.
Med solrige hilsner fra Sant Elm,
Subdirectora Universal Aquamarin & Aquavilla

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi boede her i 5 nætter med vores 2 børn på 11 og 13 år ( vi havde to værelser) Hotellet ligger fantastisk placeret ved stranden og der er en god service og stemning på hotellet. Vi satte stor pris på den meget omfangsrige og varierede morgen og aften buffet. Der var også fin underholdning om aftenen på hotellet. Hotellet ligger ideelt placeret i forhold til vandreture i bjergene omkring Sant Elm. Vi vil helt sikkert komme tilbage hertil.

Dato for ophold: oktober 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Robertsvensson
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2014

Hotellet ligger lige ved vandet. Værelserne er store. God morgenmad. Receptionisten kan ikke tale engelsk. Alt koster penge, håndklæder, solstole, wify. Parkering er håbløs, der er ingen mulighed for gratis parkering og betalingsparkering kan være udsolgt. Hvis man er heldig at få plads på betalingsparkering koster det 3,5 euro per dag.

Værelsestip: Vælg rom med havudsigt.
Dato for ophold: juli 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
3  Tak, HHK131313
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
yannik e, Gerente hos Universal Hotel Aquamarin, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. august 2014
Google Oversæt

Dear Mr. HHK131313,
We would like to thank you for your nice feedback. We are glad to hear that you enjoyed the room and our breakfast service specially if you did that at our front terrace overlooking the sea. It looks like you were in a boat!! The hotel was usually having a German-French speaking clientele, since we are a Swiss hotel Company. It s been only in the last 4 years that we open to new markets and therefore the hotel became really international. That could explain a little bit why our staff is not fluent in English…not yet!! We are working on that. About the extra payments-safe, sun beds, etc- since the hotel is only 3 starred category we leave at the client decision to pay for these services depending on their budgets. Sorry for that.
You are right to say that it is difficult to find parking place for free in Sant Elm. The authorities are working on that and have already bought some terrain to provide more space for free. You could test this at a future visit to our little paradise.
Wishing you well, hoping to welcome you again at the Aquamarin,
Best regards,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser