Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Mother Lametta
Åbyhøj, Danmark

Hyggeligt vandrehjem i gåafstand fra skøn strand

Anmeldelse af Danhostel Sandvig
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2021fra mobile enheder
Hyggeligt vandrehjem 300 meter fra stranden i den smukke by Sandvig. Stedet er børnevenligt og personalet meget imødekommende.
Til børnene var der en lille klatrevæg og udendørs bordtennis samt mulighed for at låne bøger.
Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Line Juhl, Ejer hos Danhostel Sandvig, svarede på denne anmeldelse
Svarede 4. aug. 2021
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
  • eDreams
Stranden
152.6 km fra Danhostel Sandvig
Vis flere hoteller i Sandvig
Anmeldt d. 24. maj 2020 fra mobile enheder

Dette er et hostel - men alle værelser har eget bad og toilet. Hyggelige små værelser og man forblive præcis det der betales for. Værelset havde et lidt ældre badeværelset, men det er rent og pænt og meget velholdt.
Perfekt placering med superstrand i nærheden og masser af gode restauranter. Værterne Line og Peter er nye ejere men de er søde og imødekommende.
Helt klart et besøg værd.

Dato for ophold: maj 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Bsild
Linejuhl, Ejer hos Danhostel Sandvig, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juli 2020

Tusinde tak for de pæne ord. Vi håber at se jer igen en anden gang.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC