Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Wicthor

Førsteklasses beliggenhed

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 4. jun. 2020fra mobile enheder
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Her er der tale om førsteklasses beliggende ferielejligheder i første række ud til Østersøen. Pæne lejligheder, indrettet smagfuldt. Dejligt stort badeværelse med spa. Billederne her er fra lejlighed nr. 25 beliggende på 1. sal. Vi har lejet igennem BornholmTours og alt har bare spillet.
Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Go to your Happy Price
    1.128 kr.
173.6 km fra Romantik Ferielejligheder
Vis flere hoteller i Sandvig
Anmeldt d. 1. august 2018 fra mobile enheder

Er man til klippebadning er mulighederne fine, sandstrand ligger under 1km væk og spisestederne er rigtigt gode i området. Udsigten fra lejligheden er fantastisk og er man til “stille-ferie” med en bog, vil stuen med åben facade være perfekt.

Vi boede 7 dage i lejlighed nr 28. For tredie gang med to års mellemrum. Og den er lige shinet op i år!

Vi (2 voksne og 2 børn) kommer i bil via Sverige og har cyklerne bagpå.

Dato for ophold: juli 2018
Tak, svendc2017
Anmeldt d. 31. juli 2018 fra mobile enheder

Dejligt ophold i lejlighed på 2. Sal med den skønneste udsigt over Østersøen og klipperne. Kort afstand til sandstrand med bademuligheder og kort afstand til indkøbsmuligheder.
Kan varmt anbefales 😎❤️

Dato for ophold: juli 2018
Tak, Lise T
Anmeldt d. 17. marts 2018

Havudsigten kunne ikke være bedre, med 5 meter til vandet. Ligger med 700 meter til Sandvigs sandstrand. Lige ved siden af Hotel Nordlandet med en fed restaurant. Vælg en lejlighed uden udestue da det er trælst at kigge gennem to lag af glas og stuen bliver for lille. Vil klart anbefale en stuelejlighed med direkte udgang til terrasse og vandet. Der er mulighed for badning.

Værelsestip: Bedste beliggenhed og Bornholms bedste havudsigt.
Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par