Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
SofieEyecandy
Frederikssund, Danmark

Dejligt vandrehjem med fantastisk beliggenhed

Anmeldelse af Nordly
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 15. okt. 2023fra mobile enheder
Overnattede her i forbindelse med vandretur Bornholm rundt, dejligt vandrehjem med gode faciliteter. Dejlig morgenmad serveret for os selvom vi var eneste overnattende fæster denne nat. Søde og imødekommende værter
Vores fineste anbefalinger
Dato for ophold: oktober 2023
Værelsestip: Perfekt til vandretur Bornholm rundt
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    1.184 kr.
172.2 km fra Nordly
Vis flere hoteller i Sandvig
Anmeldt d. 20. maj 2023 fra mobile enheder

Der er en virkelig hyggelig atmosfære på Nordly, og det er er fedt sted at slappe lidt af og overnatte.
Værterne sikrer at man føler sig virkelig velkommen, og de er yderst imødekommende.
Kan helt sikkert anbefales, uanset om man bare skal have en enkelt overnatning eller flere dage.

Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 378jespers
Anmeldt d. 16. juli 2022

Hyggeligste vandrehjem med den smukkeste udsigt og de sødeste værter. Har ikke en finger at sætte på vores ophold på Nordly. Rene værelser, lækker morgenmad og mere end fair pris. Nordly dannede de perfekte rammer for en dejlig uge på Bornholm. Vi kommer igen! :-)

Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Ejdsvold2
Anmeldt d. 23. september 2020

Hvis et lille rent og pænt værelse er nok, gode senge en nødvendighed og kan leve med, at bad&toilet kræver en kort gåtur, så er Nordly stedet, hvor du vil blive modtaget og serviceret af de fantastisk rare og gæstfrie værter Simone og Martin. Skulle du vælge at tilkøbe morgenmad, vil du ikke blive skuffet. Og når den er indtaget, så er mange interessante steder inden for gå- eller cykelafstand.

Dato for ophold: september 2020
    • Renlighed
Tak, 595bjarnem
Anmeldt d. 22. juli 2019

Vi havde en fantastisk uge på Nordly. Meget imødekommende værter, hyggelig atmosfære og smukke omgivelser. Vandresti rundt om Hammersø og Opalsøen starter bogstaveligt talt 10 meter fra vandrehjem. Derudover er det i gåafstand til hyggelige Sandvig og must-see Hammershus. OG et stort plus at hunde også er mere end velkomne :-)

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Renlighed
Tak, stinnes2019
Anmeldt d. 6. juli 2019

Dejligt sted med god atmosfære. Værelserne er enkle men funktionelle. Sengene er gode, adgang til bad og toilet er nem og det er rent og pænt. Der er busholdeplads 200m fra stedet. Fantastisk som udgangspunkt for vandreture på Nordbornholm og særdeles velegnet både til par og børnefamilier.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste som par