Vi havde 5 overnatninger. Placeringen af Sandvig Søpark er rigtig god med gåafstand til dejlige steder på Nordbornholm.
Den bestilte babypakke skulle vi selv hente i en meget fugtig og ildelugtende kælder, men der var ildelugtende fugtskader på både senge og madrasser dernede. Vi kan ikke lade vores knap 2 årige sove på det udstyr. Vi finder på vores egen alternative løsning ift. madras men er nødt til stadig at bruge selve sengerammen, da vi ikke har andre muligheder.
Der var også dårlig lugt og fugt i selve lejligheden. Receptionisten fortalte, at det er fordi, der lige havde været både regn og varmt vejr, og at der ikke kan laves gennemtræk i disse 4-6 personers lejligheder.
Da vi dagen efter om morgenen skal bruge ovnen, virker den ikke. Vi skal ringe til receptionen 5 gange i løbet af dagen for at rykke for en løsning og får først fikset det sen eftermiddag af elektrikeren. Da vi skal lave aftensmad, virker kogepladen heller ikke. Dette konstateres samtidig med, at elektrikeren er der for at ordne ovnen, og elektrikeren konstaterer, at der skal monteres en ny kogeplade, og at det først kan klares dagen efter. Så får vi dog lov til at anvende den tomme nabolejligheds kogeplade, mod at vi gør grundigt rent efter os til de kommende gæster. (Ja OK så).
Det var ærgerligt, for vi havde valgt netop dette sted, da det på papiret var børnevenligt og havde eget køkken. Vi føler bare ikke, at prisen og især den utidsvarende halvdårlige service og håndtering svarer til opholdet.
—
Efter at have klaget, fik vi 475,- kr. retur som kompensation, og Team Bornholm har ang. bedt Sandvig Søpark flytte børnepakken væk fra den fugtige kælder.