Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Torben Hestehave
Ribe, Danmark

Helt igennem godt hotel.

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. okt. 2024fra mobile enheder
Hotellet lever virkelig op til sit navn. Her er rart at være, værelserne er rummelige og indeholder alt, hvad man kan ønske sig. God beliggenhed, tæt på by og strand. Morgenmaden er alsidig og veltillavet. Og ikke mindst: venligt og imødekommende personale.
Dato for ophold: oktober 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
1.5 km fra Parasol Luxury Hotel & Suites
  • eDreams
1.5 km fra Parasol Luxury Hotel & Suites
Gratis wi-fi
Vis flere hoteller i Karpathos (Pigadia)
Anmeldt d. 14. juli 2024

Vi har haft en skøn uge på dette fine hotel. Alt er velholdt, pænt og rent. Personalet er utrolig søde og imødekommende, især Beqa! Hotellet har en rolig atmosfære og er tæt på strand, by og supermarkeder. Morgenbuffeten er også god med mange forskellige valgmuligheder.

Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Laura D
Anmeldt d. 9. oktober 2023

Dejligt sted. Gode lejligheder med lille køkken. Vores lejlighed havde to balkoner. Skønt at man kunne finde skygge, på en af dem. Fremragende personale. God morgenmads buffet.
Så kan kun anbefale dette sted.

Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, gitte19
Anmeldt d. 2. september 2023 fra mobile enheder

Da vi ankom til hotellet fik vi at vi at vi skulle have et andet værelse i to nætter, det sagde vi ja til, da vi dagen efter fandt ud af hvilken værelse vi skulle have sagde vi at der ville vi bo, og hotellet var ikke til at tale med, rejselederen prøvede også uden resultat, terrassen er totalt tilgroet så der kom næste ingen lys ind.

Værelsestip: Tjek hvilket værelse de skal have.
Dato for ophold: august 2023
Tak, niels-ove r
Anmeldt d. 21. september 2022

Dejligt og roligt hotel😉
Pænt og rent alle steder samt god morgen buffe.
Personalet er meget venlig 😉
Øen har ikke så meget at byde på, og der er et problem med hjemløse katte og hunde der har behov for hjælp 😢

Dato for ophold: september 2022
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Stephanogkristina
Anmeldt d. 21. august 2022 fra mobile enheder

Lækkert hotel med alt hvad der skal til. Ny og moderne indretning med indbygget aircon system. Venligt personale og overkommelige priser.

Morgenmaden var tilgængæld ikke noget at råbe hurra for. Super dårlig morgenmad men faktisk et passende udvalg af forskelligt mad detsværre var det bare ikke særlig godt. Det meste var nærmest uspiselige.

Byen ligger tæt på så brug de ekstra 10 min på at gå ind til byen og få en god morgenmad.

Fantastisk rent og lækkert pool område samt spa område.

Alt i alt:
Lyst, rent, åben og venligt personale.

Dato for ophold: august 2022
Tak, S590ZFbenjaminm