Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Rocky's Boutique Resort
Hoteller i nærheden
Pavilion Samui Villas & Resort(Lamai Beach)(Meget for pengene!)
416 $
165 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Beach Republic The Residences(Lamai Beach)(Meget for pengene!)
412 $
157 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 24 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 24 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 206 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Manathai Koh Samui(Lamai Beach)(Meget for pengene!)
74 $
66 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 27 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 27 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 91 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Thai House Beach Resort(Lamai Beach)(Meget for pengene!)
452 $
106 $
Agoda.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Lamai Wanta(Lamai Beach)(Meget for pengene!)
139 $
87 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Marina Villa(Lamai Beach)
46 $
42 $
Priceline
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Am Samui Palace(Lamai Beach)(Meget for pengene!)
87 $
57 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 15 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 15 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 67 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

281 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
Besparelsesbesked! 13 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 13 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 323 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Banyan Tree Samui(Lamai Beach)
789 $
758 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 10 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 10 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 843 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Lamai Coconut Beach Resort(Lamai Beach)(Meget for pengene!)
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (2.173)
Filtrer anmeldelser
2.173 resultater
Medlemsvurdering
1.754
309
75
27
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.754
309
75
27
8
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.173 anmeldelser
Anmeldt for 29. januar 2017

Vi boede tre nætter på dette hotel. Personalet er helt specielt venlige og imødekommende, lige fra første færd. Man føler sig virkelig velkommen og at de vil gøre alt for at man, skal føle sig godt tilpas.
Intet er tilfældigt på dette sted, alt er smukt, charmerende og vedligeholdt. Det er som at træde ind i en anden verden. Hvilket også afspejler sig i prisen.
Vi boede øverst med udsigt til pool. Fantastisk værelse med stor altan. Gode udemøbler. Super god seng med dynebetræk på dynen.
Ligger lidt for langt fra byen til vores smag. Der går shuttle bus, men ikke så ofte.
Hvis jeg skal nævne noget negativt, så kan man godt få følelsen af, at det er en lidt kunstig verden.
Det er meget dyrt at spise på hotellet. Transfer til lufthavn er urimelig dyr.

Værelsestip: Hvis der vælges værelse med pool udsigt, er det godt at bo øverst. Så er man mest ugenert.
  • Overnattede: januar 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jane S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rockys_Boutique, Guest Relations Manager hos Rocky's Boutique Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. januar 2017
Google Oversæt

Dear Jane S,

Greetings from Rocky's Boutique Resort!

Thank you for choosing Rocky's for your precious holiday and for taking the time to share your honest review here on trip advisor.

It seems that you really enjoyed your holiday with us and satisfied with everything that Rocky's has to offer.

Thank you for mentioning the good things about Rocky's and for letting us know about our food price. You can't really compare it from outside because we don't use the same sort of ingredients and we are fine dining. But of course, all comments and suggestions are really appreciated.

Again, thank you for staying with us and we look forward to welcoming you back here again. I hope soon.

Best Personal Regards,

Ariane Evangelista
Asst. Guest Relation Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 8. september 2016

Var 9 nætter på dette fantastiske hotel. Fantastisk sødt personale og dejlige værelser. Morgenmaden var så lækker og med en god udsigt. De 2 pools var pæne og rene.
Hotellet ligger et stykke udenfor byen og det er et minus. Der burde være flere afgange med bus fra hotellets side til byen. Havet ved stranden er fuld af koraller og dette var et stort minus, da jeg elsker at svømme I havet. Der burde være lettere retter til frokost eg. toast, fruit and most of all ice on a stick for the children.
Men et meget lækkert hotel...

  • Overnattede: juli 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, 638stinel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rockys_Boutique, Guest Relations Manager hos Rocky's Boutique Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. september 2016
Google Oversæt

Dear 638stinel,

Greetings from Rocky's Boutique Resort!.

First of all, thank you for choosing Rocky's to spend your holiday.

We appreciate your effort for making your review on trip advisor about your recent stay with us.

I'm glad to know you were satisfied with our rooms, breakfast selection and staff service. We always make sure that we deliver standard service and one of our goals here at Rocky's is to exceed guests expecatation. Happy to know we met your expectation.

With regards to our location, its the best location as we just 10 mins away from the center, that's why is a relaxing place to stay and very near from 7 eleven, pharmacy, atm machines and more and just 5 minutes walk to grand father and grand mother rocks which is one of the tourist spots on Koh Samui.

We have 1 time shuttle to Chaweng per day and 3 times to Lamai and 2 times return from Lamai to Rocky's. Thank you for the suggestion, I will forward your lovely comment to our management team. We are always open for suggestions.Thank you very much.

Also our beach is very secluded although sometimes its low tide so you will see some beautiful corals around Rocky's. But we have special shoes that you can use if you want to do some water sports which is free of charge. We also have kayaks for free and snorkeling equipment.

Again, thank you for taking the time to share your review to all trip advisor readers.

We look forward to welcoming you back here again. I hope on your next visit to Koh Samui Island.


Best Personal Regards,

Ariane Evangelista
Asst. Guest Relation Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 30. juli 2014

Vi har netop boet på Rockys i 5 nætter og hvilket sted. Lige fra man ankommer føler man en helt personligt service på Rockys. Det er lykkes dem at skabe et meget intimt sted med med personligt atomsfære. Overalt er der små detaljer som gør opholdet meget afslappet og personligt feks levende lys på hele området, et personale der spørger ind til netop dig(uden at være anmassende) det friske vand der bliver serveret dagen land ved pool og på stranden, morgenmaden er helt et kapitel for sig selv og helt i top med meget mere. Dette er noget af det bedste vi har prøvet at bo på overhovedet og uden prisen er urimelig høj. Vi kommer helt sikkert tilbage

  • Overnattede: juli 2014, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Jakob H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Martin_Rockys, Guest Relations Manager hos Rocky's Boutique Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. oktober 2014

Hej Jacob
Tak for din flotte anmeldelse her på TripAdvisor. Det er altid en fornøjelse at læse en anmeldelse som din. Vi sætter stor pris på at du gav dig tid til at skrive om os.
I er velkommen tilbage hvis turen går til Samui igen en dag.
Fortsat god dag og tak igen :)
Med venlig hilsen
Jeena Eliasen
Guest Relation Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 5. juli 2014

Før vores ankomst til hotellet sendte vi en forespørgsel pr. mail om muligheden for at blive hentet i lufthavnen, hotellet svarede aldrig. Senere spurgte vi i receptionen, om de havde modtaget vores mail, hvorefter vi blev bedt om at vente, mens de ville undersøge sagen, hvorefter der ikke rigtig skete mere, og efter ca. 10 min valgte vi at gå. Værelset var super lækkert og havde den største altan, rengøringen var helt i top, og hotellet var meget velplejet. Vi syntes dog, at det lå for langt væk fra alting, og vi var derfor nødsaget til at tage taxaer alle steder hen. Priserne på hotellet var efter vores mening helt ude af proportioner. Vi gik i baren en aften og erfarede, at en vand kostede 250 baht. Samtidig skal man være opmærksom på, at stranden ved hotellet ikke er en god badestrand. Disse to ting gjorde, at vi generelt ikke opholdt os på hotellet udover ved morgenmaden, og efter aftensmaden. Desuden var der larmende børn i swimmingpoolen frem til ca. kl. 21 om aftenen. Thaimassagen var den dårligste og dyreste, vi har oplevet, servicen var rigtig dårlig, og de masserede os meget hårdt. Vi ville ikke vælge hotellet en anden gang.

  • Overnattede: juli 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Carina Marie T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 19. februar 2014

Et helt igennem fantastisk lille familie ejet hotel i smukke og rolige omgivelser. Alt fra værelserne til maden og personalet er helt i top, der er en skøn afslappet stemning - det klart bedste sted på øen ( har tidligere prøvet både Tong Sai Bay og Imperial ). Kan KUN anbefales

  • Overnattede: februar 2014
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Trinerysx
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser