Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.534)
Filtrer anmeldelser
1.535 resultater
Medlemsvurdering
990
388
102
42
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
990
388
102
42
13
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 1.535 anmeldelser
Anmeldt d. 7. juni 2018

Fantastisk hotel, med rige muligheder for på hold i udeområderne, rundt om hotellet.
Suiten var meget lækker, med en stor dejlig privat pool. Inde havde vi god stue og godt soveværelse med en lækker bred dobbeltseng. Dejligt at der var TV i begge rum, selv om vi ikke fik brugt det så medet, fordi kanalerne interesserede os ikke så meget. Og så var der to toiletter, ét med både badekar og en lækker bruse.
Et lille minus er, at der er meget lidt, eller ingen sol på terrassen, selv om terrassen var udstyret med mange møbler, sum vi næsten ikke fik brugt, fordi der var faste lameller hen over, og de gav skygge, så det ikke kunde lade sig gøre at solbade på terrassen.
Maden var lækker og meget varieret fra dag til dag, der var også mange retter at vælge imellem, både kolde og varme, til alle måltider.
Super duper SPA område, men forskellig form for bade, og god massage kunne tilkøbes, med sød personale.
Dejligt at der var en lille forretning på hotellet, hvor alt det nødvendige kunne købes, også gaveartikler.

Værelsestip: Suiter og værelser, på den anden side af vejen, ligger i fredeligt og hyggeligt område
  • Overnattede: maj 2018, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, fuglo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Avra Imperial Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 19. juni 2018
Google Oversæt

Dear guest,


We thank you for your lovely review in regards to your experience at Avra Imperial Hotel.

We are delighted to ready that you truly enjoyed all aspects of your stay, from the location of the hotel to our facilities and services.

We really hope to have the opportunity to welcome you back on your next visit to Chania!


Warm regards,
Guest Relations Supervisor

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. maj 2018 fra mobile enheder

Super lækkert hotel, lækre faciliteter og virkelig god service. Alle smiler og er hjælpsomme.
Vi kom som børnefamilie og nød at der var mulighed for de små kunne bade (vandet i poolen var dog lige koldt nok til vores datter på 8 måneder - det skyldtes årstiden). Der var ro om aftenen/natten, hvilket vi også satte stor pris på. Morgenmads buffeten var super lækker, der manglede absolut intet. Vi havde ikke valgt yderligere pension, men nød alle de små lokale restauranter.
Vi kommer uden tvivl igen næste år!

Overnattede: maj 2018, rejste med familie
3  Tak, Engel03
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Avra Imperial Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. juni 2018
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very much for such kind and generous consideration in posting this lovely review.


Your kind feedback will be seen as a reward for all the efforts of our staff who will be delighted to know that their hospitality enhanced the overall enjoyment of your stay. Moreover, it is wonderful to hear that you were able to make the most of the hotel’s location and you loved the breakfast items in Basilico Restaurant.

Please be kindly informed that the kids pool at the outdoors kids club is a heated one.

It is our great pleasure to read that you would return in a heartbeat and we look forward to welcoming you back next summer!


Warm regards,
Guest Relations Supervisor

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. januar 2018

Lækert hotel med, super lækre omgivelser på hotellets område. Eneste mangel er lidt mere liv i lokalområdet.
Værelserne er fine, rengøringen er perfekt og man møder kun glad personale. Fint poolområde og lækker badestrand

Overnattede: november 2017
Tak, mejlvangsoren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. oktober 2017

Det kan varmt anbefales både som pr, og som børnefamilie . Vi er helt sikkert klar igen til en tur. Helt klart 5 stjerner herfra. Service var helt i top, lige fra vores ankomst sen aften, til vores afrejse ugen efter. Der var super gode handicapfacaliteter. Gode børneområdet,, lækker strand i nærheden, og helt fantastiske muligheder for ture i de omkringliggende bjerge.

  • Overnattede: oktober 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, alc232
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. oktober 2017 fra mobile enheder

Lækker hotel. Alt er i orden. Havde værelse med egen pool. Kan anbefales. Stranden er med store sten. Ikke så børnevenlig. Byen er stille og rolig. Gode muligheder for at spise ved vandet.
Et besøg værd

Overnattede: oktober 2017, rejste med familie
Tak, Per P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser