Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.536)
Filtrer anmeldelser
1.537 resultater
Medlemsvurdering
991
388
102
42
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
991
388
102
42
14
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 1.537 anmeldelser
Anmeldt d. 20. maj 2018 fra mobile enheder

Super lækkert hotel, lækre faciliteter og virkelig god service. Alle smiler og er hjælpsomme.
Vi kom som børnefamilie og nød at der var mulighed for de små kunne bade (vandet i poolen var dog lige koldt nok til vores datter på 8 måneder - det skyldtes årstiden). Der var ro om aftenen/natten, hvilket vi også satte stor pris på. Morgenmads buffeten var super lækker, der manglede absolut intet. Vi havde ikke valgt yderligere pension, men nød alle de små lokale restauranter.
Vi kommer uden tvivl igen næste år!

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste med familie
3  Tak, Engel03
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Avra_Management, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Avra Imperial Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. juni 2018
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very much for such kind and generous consideration in posting this lovely review.


Your kind feedback will be seen as a reward for all the efforts of our staff who will be delighted to know that their hospitality enhanced the overall enjoyment of your stay. Moreover, it is wonderful to hear that you were able to make the most of the hotel’s location and you loved the breakfast items in Basilico Restaurant.

Please be kindly informed that the kids pool at the outdoors kids club is a heated one.

It is our great pleasure to read that you would return in a heartbeat and we look forward to welcoming you back next summer!


Warm regards,
Guest Relations Supervisor

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. januar 2018

Lækert hotel med, super lækre omgivelser på hotellets område. Eneste mangel er lidt mere liv i lokalområdet.
Værelserne er fine, rengøringen er perfekt og man møder kun glad personale. Fint poolområde og lækker badestrand

Dato for ophold: november 2017
Tak, mejlvangsoren
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. oktober 2017

Det kan varmt anbefales både som pr, og som børnefamilie . Vi er helt sikkert klar igen til en tur. Helt klart 5 stjerner herfra. Service var helt i top, lige fra vores ankomst sen aften, til vores afrejse ugen efter. Der var super gode handicapfacaliteter. Gode børneområdet,, lækker strand i nærheden, og helt fantastiske muligheder for ture i de omkringliggende bjerge.

Dato for ophold: oktober 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, alc232
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. oktober 2017 fra mobile enheder

Lækker hotel. Alt er i orden. Havde værelse med egen pool. Kan anbefales. Stranden er med store sten. Ikke så børnevenlig. Byen er stille og rolig. Gode muligheder for at spise ved vandet.
Et besøg værd

Dato for ophold: oktober 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 11perp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. september 2017

Vi, min kone, mit barn på 9 år og jeg havde en uge på Avra Imperial Hotel i september 2017.
Værelset var et med fælles pool, som var super fint, og rengøringspersonalet var yderst grundige og værelset var som resten af hotellet flot ren gjort hver dag - faktisk så svare det til det hvordan billederne ser ud på Spies hjemmeside.
Vi havde bestilt "Holiday inclusive" som gør at man kan spise i hotellets buffet restaurant 5 ud af ugens 7 dage. Hovedresturanten hvor de fleste af måltiderne blev indtaget var væsentlig bedre end vi havde forventet og vi har ikke oplevet bedre buffeter på alle vores all inclusive ferier. Det til hjalp også det meget venlige personale som modtog en hver dag, og viste os på vores pladser - især Elli skal her fremhæves som en fantastisk værtinde.
Vi vil helt sikkert komme igen, og vi kan kun give de bedste anbefalinger.

Dato for ophold: september 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
3  Tak, MogensNielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser