Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (846)
Filtrer anmeldelser
848 resultater
Medlemsvurdering
188
333
177
85
65
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
188
333
177
85
65
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 848 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2017 fra mobile enheder

Pænt hotel med lækre badeværelser. Gode pool og masser af børn. Vi har et family room, med en kæmpe altan, lækkert!
Maden er faktisk rigtig god, men det der trækker ned er drikkevarerne. De er lokale, det er der ikke noget galt med. Men de er fortyndet så meget at det mest smager af vand. Dette gælder cola, cola light, æble og appelsinjuicen. Det er hvad jeg har kastet mig ud i....
Og når man spørger dem til dette, trækker de på skulderen og siger sorry. Det er bare sådan det er....

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, Karina H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2017 fra mobile enheder

Har lige været en uge på dette dejlige stedSkønne store værelser, flotte badeværelser, dejligt pool-område med liggestole og parasoller. Rengøringen helt i top. Maden og servicen var fin, specielt i receptionen. I det hele over al forventning bortset lige fra Wi-Fi, som ikke fungerede alt for godt.
Petrea Nedergaard

Overnattede: juni 2017, rejste med familie
Tak, torteline
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CHRISPY_WORLD, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες hos Chrispy World, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. juni 2017
Google Oversæt

Dear Ms Nedergaard,
Thank you for your comments and for spending some time to write about your stay in our resort, we will keep improving our services in order for our guests to spend relaxing and pleasant holidays as you did. We are looking forward to seeing you again in thee future.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. september 2016 fra mobile enheder

Vores 8 dages ferie på Chrispy World, Kolumvari, Kreta overgik vores forventninger, når man tager nogle af de anmeldelser på dette medie i betragtning. Alt var rent og pænt, og et mere imødekommende og venligt personale er sjældne.
Vi havde valgt en luxuslejlighed - mod et tillæg på et par hundrede kroner. De var givet godt ud. , Badekåber, badehåndklæder og i den nyeste afdeling. Ingen støj.
Eneste tommel ned skal gives til et belastet (gratis)wi-fi, som ikke stod for efterspørgslen.En tur med Funtrain (gul tur) var en god oplevelse.

Overnattede: september 2016, rejste som par
1  Tak, Christian T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2016

Har boet med min familie i 11 dage på Chrispy World det ligger lidt ude på landet, men der er fine busforbindelser til Platanias - Chania.
Vi havde all incl. Lækker morgenmadsbuffet - frokost og aftenbuffet, som alternativ var der til frokost i en anden restaurant som hørte til hotel pizza og pastaretter, der kunne man også bestille bord engang i ferien som var med i all incl. Der var forskellige former for drikkelse og 3 forskellige slags drinks om aften, som måske var lidt kedelige, men som sagtens kunne drikkes ellers kunne man jo købe.

Vores værelse var dejligt stort og lækker balkon med udsigt til strand pool og bjerge.
Vores badeværelse var fint.
Der var 3 pools til hotel og de var fine, var lidt skeptisk da vi havde læst anmeldes om at de var beskidte og lugtede, men det var der ikke tale om
Personalet var super søde og smilende og altid hjælpsomme.
Så alt i alt har vi haft en dejlig ferie og kan sagtens anbefale dette hotel, Vi Kommer der gerne Igen.

  • Overnattede: august 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
2  Tak, Flemmingrose
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2016

En blandet oplevelse, både med positive og negative indtryk. Selve hotellet ligger meget skjult væk fra byliv osv, men det er stadig nemt at komme ind til chania og tage på udflugter. Det lugtede frygteligt ved den sidste pool (decideret af kloak), og risterne ved poolkanten var beskidte, så man følte sig mere beskidt end ren når man havde været i vandet. Dette skaber bare et dårligt helhedsindtryk af stedet.

Selve værelserne var vi absolut begejstret for - det var stort, flot og rent, og man følte sig utrolig godt tilpas. Vi lå et roligt sted, og vi oplevede derfor ikke uro eller problemer med at sove om aftenerne.

Maden var en gennemsnitlig oplevelse, dog med et fint udvalg. Generelt var maden smagsløs - der serveres de samme kedelige pastaretter, kød og salater. Hvis du er til sodavand, juice og drinks, er der intet at komme efter, det smagte forfærdeligt - øl og hvidvin var fint! Vi var dog glade for at de lavede en madpakke til os, da vi en dag skulle til samaria-kløften.

Personalet er søde, høflige og vi blev aldrig behandlet dårligt - og det værdsætter vi selvfølgelig. Du blev også velkommet med 15 min gratis massage fra deres spa-afdeling, som jeg er sikker på mange ville finde glædeligt.

Deres wifi er bestemt ikke noget at råbe hurra for, det virkede kun halvdelen af tiden og hvis du sad i nærheden af receptionen.

  • Overnattede: juli 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, CamillaH1675
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser