Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel da incubo”
Anmeldelse af Hotel Nettuno

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hotel Nettuno
Vurderet som nr. 4 ud af 4 hoteller i Cariati
Anmeldt 16. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste med familie
2  Tak, Francesco V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 17 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, kassandra28
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2015, rejste med familie
1  Tak, Robertodangio
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2014
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2014, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, StellaSte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2014, rejste med familie
2  Tak, Luigi L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Cariati
4 km væk
Vascellero Club Resort
3,5 km væk
L'Eclissi B&B
L'Eclissi B&B
Nr. 8 af 14 i Cariati
24 anmeldelser
0,8 km væk
Palazzo Mascambruno
Palazzo Mascambruno
Nr. 1 af 14 i Cariati
251 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,7 km væk
Corte dei Greci Resort & Spa
0,6 km væk
La Residenza
La Residenza
Nr. 10 af 14 i Cariati
3 anmeldelser
0 km væk
La Valle Suite
La Valle Suite
Nr. 5 af 14 i Cariati
10 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Nettuno? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Nettuno

Adresse: Via Cristoforo Colombo 22, 87062 Cariati, Italien
Beliggenhed: Italien > Calabria > Province of Cosenza > Cariati
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Roomservice Bustransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 4 hoteller i Cariati
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Nettuno 3*
Antal værelser: 16
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Nettuno. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering