Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Relais Monaco Country Hotel & Spa
Hoteller i nærheden
Hotel C25(Ponzano Veneto)
87 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
La Rinascita B&B(Ponzano Veneto)
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Osteria La Pesa(Ponzano Veneto)
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
TripAdvisor
Vis tilbud
Anmeldelser (491)
Filtrer anmeldelser
491 resultater
Medlemsvurdering
285
150
31
18
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
285
150
31
18
7
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 491 anmeldelser
Anmeldt for 16. august 2016 fra mobile enheder

Et fantastisk godt hotel i skønne omgivelser. Store dejlige værelser. Ligger midt i vinmark / park. Ideelt udgangspunkt for ture i skønne Veneto. God restaurant. Eneste lille minus er kvaliteten af brødet til morgenmad. Kun toastbrød of alm flute, ellers rigtigt godt

Overnattede: august 2016, rejste som par
Tak, Henrik S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Enrico M, Direttore hos Relais Monaco Country Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. august 2016
Google Oversæt

Dear Mr Henrik

thanks so much for the nice review on our hotel, it was our pleasure to have you here and we're looking forward to your next stay.
My kindest regards

Enrico Mazzocco

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. april 2016

Vi har besøgt Relais Monaco 3 gange i alt, og har alle gange været meget glade for at bo der. Personalet er hjælpsomme, god mad i restauranten (Deres morgenmadsbuffet er skøn.), dejligt område og ro. Værelserne er dejligt store - med en king size bed, aircondition, stor badværelse, stole, bord + skrivebord.
Der er rig mulighed for afslapning ved poolen og nyde det gode vejr. Men der er bestemt også mulighed for at besøge nærtliggende byer.

Hvis du ønsker at besøge Vendig er der mulighed for at tage tog fra Treviso. Vi parkerede ved banegården, hvilket var relativ billigt og tog toget helt ind til Venedig - nemt og billigt.

Den indre del af Treviso er rigtig hyggeligt med små kanaler - et lille mini-venedig. :)

Alt i alt har vi været yderst tilfredse alle gange. Og vi besøger gerne hotellet igen en anden gang.

  • Overnattede: august 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Anne B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Enrico M, Direttore hos Relais Monaco Country Hotel & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. april 2016
Google Oversæt

Dear Anne

unfortunately I'm not quite familiar with Danish yet, but I'm working on it though.
Kiding aside, I'd like to thank you for the nice rating you've decided to assign to our hotel and I'm happy you're keep on visiting us every year.
I'm looking forward to welcoming you again very soon and I'd like to send you my kindest regards.

Sincerely
Enrico Mazzocco

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 15. juli 2015 fra mobile enheder

Vi opholdt os på hotellet i en uge i juli 2015 med to store børn på 12 og 13 år. Det var godt, de ikke var yngre, da hotellet ikke er børnevenligt......Og det er godt. Vi spiste på hotellet tre af dagene fra en fremragende fire-retters menu, som var en del af pakkeprisen. Sjældent har vi oplevet så fredfyldt en stemning, så megen luksus og så smukke og romantiske omgivelser. Godt jeg havde de pæneste kjoler og aften makeupen med. Den går ikke med klipklappere og strandkjole - heller ikke ved morgenmaden. Der er ingen underholdning, ingen legeplads og ingen pommes frites. Vi var i himlen og fik den fred vi søgte på en dejlig ferie i Norditalien. Vi kommer helt sikkert igen...... Både med og uden (de store)børn, og tager endnu flere tykke romaner med næste gang, til de laaaaange dovne dage i haven og ved poolen under de skyggefulde træer.
Tak for en skøn ferie Hotel Relais Monaco.

Overnattede: juli 2015, rejste med familie
1  Tak, Lea B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt for 5. august 2014

Værelserne er rummelige, det er badeværelserne også. Rengøringen var meget god, og ofte var værelse blevet rengjort mens vi spiste morgenmad. Pool-området er dejlig, men ikke velegnet til småbørn da det er en ret dyb pool.
Morgenmaden var god for italiensk standard.
Dejligt personale.

Tak, Annaistockholm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.se. Se original
Anmeldt for 21. juli 2014

Hotel Relais Monaco ligger lidt uden for Treviso i nærheden af en hovedvej men så langt tilbage i vinmarken at man ikke mærker noget til det.
Placering er perfekt til udflugter til både Venedig, Treviso, Padua, Trieste og op til Prosecco område.
Både Maden og Vinen er af det bedste som Italiener kan byde på og personalet og servicen
i absolut top.
Et sted hvor jeg gerne vil vende tilbage til.

  • Overnattede: juli 2014, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Willibald F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser