Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra med ett frågetecken”
Anmeldelse af Bel Air Strandhotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Bel Air Strandhotel
Vurderet som nr. 1 ud af 3 hoteller i Glowe
Anmeldt 24. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste som par
Tak, Fredinsweden
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

4-8 af 21 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2017, rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Karl-Erik B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Kostenloses W-Lan in der Lobby, Die Apartments sind geräumig aber ohne Herd und Wasserkocher.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Petra_Tubach
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. maj 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, schp2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Frank D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Glowe
20,9 km væk
Hotel Am Meer
Hotel Am Meer
Nr. 2 af 47 i Ostseebad Binz
159 anmeldelser
7,3 km væk
Aquamaris Strandresidenz Rugen
Aquamaris Strandresidenz Rugen
Nr. 47 af 142 i Rugen Island
81 anmeldelser
10,1 km væk
Panorama Hotel Lohme
Vis priser
Vis priser
Vis priser
19,6 km væk
IFA Rugen Hotel & Ferienpark
IFA Rugen Hotel & Ferienpark
Nr. 8 af 47 i Ostseebad Binz
143 anmeldelser
7,7 km væk
Precise Resort Rügen
20,8 km væk
Villa Belvedere
Villa Belvedere
Nr. 5 af 47 i Ostseebad Binz
69 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Bel Air Strandhotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Bel Air Strandhotel

Adresse: Waldsiedlung 130a, 18551, Glowe, Rugen Island, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Mecklenburg-Vorpommern > Rugen Island > Glowe
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 3 hoteller i Glowe
Prisområde: 342 kr.-1.110 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Bel Air Strandhotel 4*
Antal værelser: 35
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på Bel Air Strandhotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering