Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Anettekh

Holmegården, en lille perle.

Anmeldelse af Pension Holmegaard
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 23. jun. 2023
Det er anden gang, vi besøgte denne lille perle.
Her er så fint og rent og morgenmaden er hjemmelavet og god.
Den fine gårdhave har sol hele dagen
Vi kommer helt sikkert igen.
Gunnar og Anette, Allerød
Dato for ophold: juni 2023
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Ole Christensen, Ejer hos Pension Holmegaard, svarede på denne anmeldelse
Svarede 25. jun. 2023
Mange tak for besøget og den fine anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen! Margit og Oleå
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
0.4 km fra Pension Holmegaard
  • eDreams
4.4 km fra Pension Holmegaard
Vis flere hoteller i Allinge
Anmeldt d. 7. juni 2022 fra mobile enheder

Dejligt sted i rolige omgivelser med fine parkeringsforhold. Gode rummelige værelser. Fantastisk værtspar. Lækker morgenbuffet.
Hvis du kører elbil er der fine lademuligheder i Allinge. To hurtigladere.
En morgengåtur ud til Hammer fyr kan anbefales.

Dato for ophold: juni 2022
Tak, olepalle
Ole Christensen, Ejer hos Pension Holmegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. juni 2022

Mange tak for den superflotte anmeldelse. Vi håber meget at se jer snart igen!
Mvh. Margit og Ole

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. juli 2021

Tak for en helt uovertruffen morgenmad på dette hyggelige sted midt i Sandvig. Efter at have prøvet en del mere traditionelle morgenmadsbuffeter er det fantastisk her at kunne udfylde en bestillingsseddel og så få serveret lige præcis det man har bestilt på sin egen bakke. Der er kræset i køkkenet for de forskellige madvarer og langt den største del viser sig at være lokale produkter og/eller lavet fra bunden af i køkkenet.

Dato for ophold: juli 2021
Tak, philmarker

Tusind tak for superflot anmeldelse!

Anmeldt d. 5. juli 2021

Så hyggeligt sted, god mad og søde værter. Indretningstilen er vild hyggelig og gården er meget charmerende. Vil anbefalde til alle. Morgenmaden er super god - og det er meget rolig og afslappende stemning. Ligger helt perfekt i Sandvig. Værten havde en koncert i gården med hans band, som var super hyggeligt.

Dato for ophold: juli 2021
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Sandra K

Mange tak for flot anmeldelse Sandra!

Anmeldt d. 19. maj 2021 fra mobile enheder

Pensionen kan bestemt anbefales. Det er meget hyggeligt, der er sjæl, fint og rent - og der er stor venlighed og hjælpsomhed!
Skønt værelse - der mangler kun en bademåtte.
Dejligt med mulighed for køb af drikkevarer og mulighed for the og kaffe.
Så lækker morgenmad - luksus bare at sætte sig til bords.
Vi kommer igen!

Dato for ophold: maj 2021
1  Tak, Tina A

Mange tak for din flotte anmeldese - kom snart igen!

Anmeldt d. 2. maj 2021 fra mobile enheder

Tak til værtsparret for dejlig bespisning i herlige firlængede.
Super gæstfrihed og hjælp.
Dejlig med 24/7 bar med kaffe, special øl, vin og andre softdrinks
Lille bemærkning - husk ørepropper, hvis du lige som jeg har svært ved lyde (jeg glemmer altid mine på rejser 🤭)
Der er jo ældre vægge🌞

Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste alene
Tak, Mbalsby
Ole Christensen, Ejer hos Pension Holmegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. maj 2021

Tak for din fine anmeldelse og dit gode råd. Det er rigtigt, at der er tynde vægge - til gengæld plejer der at være behagelig roligt i Sandvig. Håber vi ser dig en anden gang! Mvh. Ole