Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedste is i Sandvig”
Anmeldelse af SANDVIG IS KALAS

SANDVIG IS KALAS
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. august 2022 fra mobile enheder

Bedste is i Sandvig. Mange kom forbi i det gode vejr og nød en is, gående, cyklende, lokale. Er der kø går det hurtigt, så tøv ikke.

Dato for besøg: august 2022
Tak, Mathilde F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (313)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 313 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2022

Nåede forbi Kalas 3 gange på en uge. Spændende og alternative smagsvarianter…og så skifter de løbende ud blandt dem.

Dato for besøg: juli 2022
    • Værdi
    • Service
Tak, 273pallem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2022 fra mobile enheder

Ok is
Isen smagte fint, jeg tror jeg havde forventet mere, end det var.
Det var ikke noget særligt faktisk.
Savnede guf eller flødeskum som bare hører med til en gammeldaws vaffel.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, LindaDahl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2022 fra mobile enheder

Isen er alt for dyrt i forhold til niveauet, som i bedste fald er gennemsnitligt.
Der er langt op til de til bedste af slagsen.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, Brandtholdt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2022 fra mobile enheder

Virkelig lækker is med mange forskellige og lidt anderledes smage. Vi smagte bl.a. is med kokos, granatæble og kardemomme, som alle hver især var virkelig gode. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, lenaboysen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på SANDVIG IS KALAS, kiggede også på

 

Har du været i SANDVIG IS KALAS? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.