Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fiske buffet”
Anmeldelse af Nordbornholms Rogeri

Nordbornholms Rogeri
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt for 4 uger siden

Når man er stor fiske tilhænger kan man næppe få noget bedre til den pris,og selvom det var sent blev der fyldt op på buffeten og en dejlig udsigt hvor man kan sidde og nyde aften solen, man skal dog selv hente drikkevarer, men til fornuftig pris.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, danakolding
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (542)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

9-13 af 542 anmeldelser

Anmeldt for 5 uger siden fra mobile enheder

Ikke ofte at jeg decideret ikke bryder mig om maden, men her var den ikke god. Buffeten havde et stort udvalg men deres fritureretter smagte alt for meget af hinanden.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Andreasjs2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Der var ikke så meget spændende i buffeten,små men velsmagende sildefileter,hele røgede sild,Dobbeltpanerede fiskefileter fra frituren,lidt tør koldrøget laks,salater og sild i eddike.Fint nok altsammen.Fiskefrikadellerne gode.
Personale meget lidt nødvendigt,så det var noget cafeteriaagtigt.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Koiget
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 fra mobile enheder

Vi fik fiskefrikadeller samt rejemad
Samt sol over Gudhjem
Alt var velsmagende og til ug
Her var service i top
Flinke mennesker

Dato for besøg: september 2020
Tak, M9523NYjimmym
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 fra mobile enheder

Havde virkelig set frem denne fiske buffet. Jeg elsker fisk så da vi ankom og så noget der var disket op som var det taget ud af glas, og indpakning blev vi lidt "arhh" men gav det en chance. Fiskedellerne var smagsløse og kedelige. De "pillede" rejer har da ikke set andet en lage fra supermarkedet . Og de andre ting var heller aj at råbe hurra for, friturestegte og kedeligt. Hvor blev alt det hjemmelavet af og fra bunden af . Og personalet kunne knap nok smile. Jo en dame til sidst. Men kundeservice skal de måske læres op i ? . Her kommer vi desværre ikke igen.

Dato for besøg: september 2020
Tak, MrsPaulsen87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Nordbornholms Rogeri, kiggede også på

 

Har du været i Nordbornholms Rogeri? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering