Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Helleristninger

Der findes en hel del spændende helleristninger i omegnen af Madsebakke og Hammerholm. En fin... læs mere

Anmeldt d. 7. november 2019
lassetripsen
,
Frederiksværk, Danmark
fra mobile enheder
Spændende område i Allinge med helleristninger

En rundtur i området, der har gode oplysende plancher om helleristningerne er en interessant... læs mere

Anmeldt d. 29. august 2019
GAage
,
Viby J, Danmark
Læs alle 22 anmeldelser
  
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Medlemsvurdering
2
10
7
3
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2
10
7
3
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 22 anmeldelser
Anmeldt for 3 uger siden

Vi har tidligere beundret de fine helleristninger på Madsebakke og tog naturligvis også ud for at se dem i år. Men desværre var de malinger, som tydeliggør de fantastiske figurer, slidt af, så det var svært at se helleristningerne. Er der ikke råd til en ordentlig vedligeholdelse af en sådan seværdighed? For nylig så vi de fantastiske helleristninger i Bohuslen i Sverige: Der forstår man at passe på verdensarven.

Dato for oplevelse: september 2020
Tak, SteenLindholm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. november 2019 fra mobile enheder

Der findes en hel del spændende helleristninger i omegnen af Madsebakke og Hammerholm. En fin spadsertur mellem de to steder ad en fint afmærket sti. Viser en del om den tidlige beboelse på Bornholm. Værd at se for både børn og voksne.

Dato for oplevelse: oktober 2019
Tak, lassetripsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. august 2019

En rundtur i området, der har gode oplysende plancher om helleristningerne er en interessant oplevelse. Desværre er nogle af dem meget svære at se. Tiden har slidt på konturerne.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, GAage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. august 2019 fra mobile enheder

Fascinerende og spændende historie. Smukt natur og en længere god gåtur. Flere steder rundt i området er der placeret informative skilte, som fortæller historien om helleristningerne hvilket gør oplevelsen interesant.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, clunding
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. august 2018

Spændende at se så gamle tegninger fra bronzealderen. Vi nød at gå i naturen og se den store sten i den meget varme sommer.

Dato for oplevelse: juni 2018
Tak, praegel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser