Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse af Hotel Pepita Restaurant

Hotel Pepita Restaurant
Reservér bord
2
tir. 21/9
20:00
nr. 22 af 31 Restauranter i Allinge
Prisklasse: 17 $ - 43 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 9. august 2021 fra mobile enheder

Fik ikke bord med udsigt, trods reservering af bord 2 måneder i forvejen, da et stort hold med pensionister på bustur, desværre var blevet sat ved alle vinduespladserne i lokalet mod havet. Hvis man er lidt oppe på beatet, så havde man ringet mig op, så jeg havde haft mulighed for at finde et andet sted.
Maden er meget dyr i forhold til portionernes størrelse, har prøvet mange gourmet restauranter, men her blev vi ikke mætte, trods vi fik 3-4 retter hver. Tjeneren som var engelsktalende , kunne ikke oversætte eller svare på spørgsmål vi havde til menukortet. Vi kan ikke anbefale dette sted, som i øvrig også trængte til en renovering af lokaliteter som lignede noget fra 70’erne !!

Dato for besøg: august 2021
Tak, MLR138
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Casper I, Ejer hos Hotel Pepita Restaurant, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. august 2021

Kære Marianne,

Som også skrevet på mail. Tak for din kritik.

Den er taget til efterretning.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 16 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021 fra mobile enheder

Hyggeligt hotel med masser af atmosfære. God service af venligt personale og søde værter, pæne rene værelser af lidt ældre dato. Skøn gårdhave.
Fantastisk mad i restauranten til aftensmad. Virkelig lækkert! Morgenmaden var lidt simpel, og det eneste der med fordel kunne peppes lidt op.
Kan varmt anbefales!

Dato for besøg: juni 2021
Tak, CharlotteHalling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2021 fra mobile enheder

Vejret var fantastisk. Vi blev mødt på vejen af værtens 5-årige søn, der viste os indenfor, eller rettere, til den dejlige gårdhave.
Vi startede middagen med rosa champagne af god kvalitet. Forretten, en lækker ret af rejer og hvide asparges, blev ledsaget af en sublim tysk riesling.
Til hovedretten, Ongles (slagterens stykke) med en fyldig sauce og frisk grønkål, tog vi en tysk Spätburgunder. Igen, en super vin.
Et dejligt sted, med god betjening, super mad og vin.
Kan anbefales.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, ThomasErik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2021

Opholdet var en god oplevelse.
Morgenmaden var gennemsnitlig, mens aftenmenuen nærmede sig gourmet standard.
Serviceniveauet var højt og kontakten med hotellets nye ledelse og personale var god.
Værelset var af ældre dato men OK.
Hotellet har en stor have med havemøbler.
Vi kan varmt anbefale et ophold på hotel Pepita.

Dato for besøg: juni 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 67bentn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. maj 2021

Jeg har tidliger besøgt Hotel Pepita, både som gæst på et værelse og som gæst i deres restaurant. Det er helt fantastisk en forvandling det nye forpagterpar har gjort. Især restauranten er i den grad blevet opgraderet til den største madoplevelse.
Lækre råvarer, tilberedning og smagsoplevelse. MUMS, det kan du/I godt glæde jer til. Menukortet er opgraderet til få men lækre retter og det dækker alligevel noget for enhver smag.

Dato for besøg: maj 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, PiaBernth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Hotel Pepita Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Hotel Pepita Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering