Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julefrokost”
Anmeldelse af Det Gamle Posthus

Det Gamle Posthus
Prisklasse: 13 US$ - 41 US$
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Beskrivelse: Vi laver mad fra bunden af friske råvarer-ganske enkelt
Anmeldt 25. december 2022

Tusind tak for en dejlig julefrokost.
Alt var velsmagende og flot anrettet.
Man var ikke i tvivl om at alt var hjemmelavet.
Glædelig jul

Dato for besøg: december 2022
1  Tak, deliah657
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (322)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 322 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2022 fra mobile enheder

Fik en hvidløgsbøf til 320 kr. størrelsen på bøffen var okay, men der blev ikke spurgt til, hvordan bøffen skulle tilberedes, og efter min smag var den for stegt. Da jeg spurgte til, hvordan den var stegt, fik jeg at vide medium, men den var mere stegt end det. Jeg bemærkede det, men der blev bare trukket på skulderen. Efter min mening bør man tilbeden pris kunne få sin bøf tilberedt som man ønsker det. Jeg havde foretrukket medium rare.

Dato for besøg: oktober 2022
Tak, vibekesy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2022 fra mobile enheder

Dejlig mad og megasødt personale. Hyggelig gårdhave. Store portioner. Vi kunne ikke spise op. Husk at bestille bord i forvejen.

Dato for besøg: august 2022
Tak, Bodilgron
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2022 fra mobile enheder

Frokost I Allinge, lækre stjerneskud som smagte af fisk og friske råvarer. Deres burger var også rigtig god. Hyggelig udeområde med let trafik.

Dato for besøg: august 2022
1  Tak, Carsten T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2022 fra mobile enheder

En yderst veltilberedt æggekage med sprød bacon, hjemme syltede rødbeder, godt rugbrød og en lokal sennep hertil. En lille sidegevinst var en god sprød salat med tomater. Tillige venlig og smilende betjening

Dato for besøg: august 2022
Tak, peterchristianjensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Det Gamle Posthus, kiggede også på

 

Har du været i Det Gamle Posthus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.