Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig dejligt sted”
Anmeldelse af Olstauan

Olstauan
Beskrivelse: Ølstauan på Nordbornholm er stedet, hvor du kan nyde god øl uden at gå på værtshus og få et dejligt måltid mad uden at gå på restaurant. Vi er det eneste sted, hvor du samlet kan nyde ALLE de Bornholmske bryggeriers øl på fad: Penyllan Brewery, Small Batch Brewery og Svaneke Bryghus. I afslappet atmosfære serveres hjemmelavede anretninger både til frokost og aften. Beliggenheden midt på Allinge Havn skaber den helt rette stemning for at nyde kvalitetsøl og vin med udsigt ud over havet
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Ølstauan på Nordbornholm er stedet, hvor du kan nyde god øl uden at gå på værtshus og få et dejligt måltid mad uden at gå på restaurant. Vi er det eneste sted, hvor du samlet kan nyde ALLE de Bornholmske bryggeriers øl på fad: Penyllan Brewery, Small Batch Brewery og Svaneke Bryghus. I afslappet atmosfære serveres hjemmelavede anretninger både til frokost og aften. Beliggenheden midt på Allinge Havn skaber den helt rette stemning for at nyde kvalitetsøl og vin med udsigt ud over havet
Anmeldt 5. august 2020

Meget lækker mad og et meget sødt personale. Priserne er rimelige. Vi fik biksemad og en irish Coffee som smagte dejligt.

Dato for besøg: august 2020
Tak, B3074AHemilieb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

25-29 af 59 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Jeg var på ølstauan med min kæreste og bestilte en øl og en sodavand. Tjeneren kom med drikkevarerne med det samme og da der ikke var ret mange gæster hyggede han om os og kom uden opfordring med lidt chips i en skål også. Senere på ugen fik jeg "laks i sommerhumør", men en velafbalanceret hjemmelavet rygeostcreme og lækkert grønt tilbehør og hjemmebagt brød. Stor portion, meget rimelig pris og fantastisk venlig og opmærksom betjening.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Paradise555475
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 fra mobile enheder

Vi har flere gange været på dette sted, og har hvergang fået en god betjening. Tjeneren i baren hjælper med valg af øl, og givet gerne en smagsprøve inden man vælger sit øl.

Kan kun anbefales !

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, JohnniReg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 fra mobile enheder

Hyggeligt sted med 14 forskellige slags lokale øl. Yderst venlige og serviceminded personale og ejere
Mulighed for at spise men bestil bord i god tid for at sikre dig plads

Dato for besøg: juli 2020
Tak, jeanettw2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 fra mobile enheder

Besøgte Ølstauan her til aften, og jeg været der to gange tidligere. Det har været super godt hver gang. Der er et fint udvalg af gode øl, og menukortet er enkelt med få retter, noget for enhver smag. Ølstauan gør det ikke sværere, end det behøver at være. Maden er god og betjeningen er venlig, imødekommende og servicemindet. De har fat i noget ... Jeg kommer meget gerne igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, julie4681
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Olstauan, kiggede også på

 

Har du været i Olstauan? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering