Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Mette Skov L
Glostrup

Fantastisk udsigt

Anmeldelse af Hotel Sandvig
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 22. sep. 2020
Super flinkt personale. Sparsomt menukort på cafe men lækre råvarer og veltillavet mad. Ærgerligt det ikke slog igennem ved morgenmaden, som var jævn kedelig. Cafe lukket om aftenen den 20/9. Det ville vi gerne have vidst på forhånd inden booking. Værelser pæne men slidt. Udsigten var højdepunktet.
Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
1.7 km fra Hotel Sandvig
    894 kr.
0.3 km fra Hotel Sandvig
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Agoda.com
3.1 km fra Hotel Sandvig
Pool
Udsigt over lille havn samt morgenbord
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • eDreams
4.1 km fra Hotel Sandvig
Vis flere hoteller i Allinge
Anmeldt d. 29. oktober 2019

Rundtur på Bornholm på fire dage med udgangspunkt fra Hotel Sandvig.
En smuk Ø, så meget forskellig fra resten af Danmark og alligevel så ægte dansk, med masser hygge og nærvær fra den lokalbefolkningen.
Dejligt at opleve de mange attraktioner på nært hold, selv om en del nok er stærkt opreklameret.

Dato for ophold: august 2019
Tak, SirMagic
Anmeldt d. 23. juli 2019 fra mobile enheder

Dejligt gammelt, hyggeligt hotel.
Fint værelse, med gode senge og dejlig terrasse .
Flink betjening .
God morgenmad.
Ikke at forglemme, kanon udsigt fra restaurant og terrasse.
Man kan tage bakken bag om hotellet , hvis man ikke er til de mange trapper. Men man skal jo op hvis man vil have udsigt. 🤗
Ren afslapning.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, gittekt
Anmeldt d. 1. juni 2019

Godt Hotel til prisen, god beliggenhed og super morgenmad, men absolut ikke for gangbesværede.
Parkering på den anden side af vejen og mange trapper op til selve hotellet, alternativt kan man gå op ad bakken til sit værelse, det er som at bestige et bjerg.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, sti0
Anmeldt d. 6. september 2017

Personalet var ikke særlig serviceminded. Måske fordi det var bulgarere, der havde overtaget hotellet og havde travlt med rengøringsfirma ved siden af.Morgenmaden kedelig og ens hver dag.Værelserne lugtede af mug eller skimmel, hvorfor vinduet måtte stå åbent hele dagen.Parkerings forholdene elendige. Man skulle op på fortovet og køre langs et stålhegn, dreje 90 grader og så op på en bakke. Nåede da at rive spejlet af bilen på disse manøvrer. Hotellet var ellers pænt og rent og vi fik rent på sengene hver dag.Til gengæld måtte vi betale kr. 500 for at have en lille hund ( shihauhua) med, hvilket andre hoteller kun tager kr. 100 for. Dette er alt for dyrt. Selve hotellet var generelt for dyrt. Kommer ikke tilbage og vil ikke anbefale det, med mindre prisen sættes væsentligt ned.

Værelsestip: fin udsigt
Dato for ophold: september 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
Tak, jaki001
Venture00670961468, Ejer hos Hotel Sandvig, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. marts 2019

Hej med dig.
Ked a<f at høre om dit ophold på HOTEL SANDVIG.
Vi har pr 1 januar overtaget driften.
Vi taler Bornholmsk :-) og har ikke andet arbejde end at gøre ferien dejlig for vores gæster.
Værelserne er blevet renoveret og dufter dejligt.
Hvis man er dårligt til bens og skal undgå trapper er den lille vej der dog stadig.
Hunde gebyr har vi dog også på kr, 100,-. pr ophold.

Vi har reguleret prisen væsentligt .
Hilsen Helle

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2017 fra mobile enheder

Min mand og jeg ankom, til hotellet, lørdag d 29/7-17 sammen med hans forælder. Vi skulle til fødselsdag, i sandvig. Så derfor valgte vi hotel sandvig. Når man ser hotellet, fra parkeringspladsen, Ser det hyggeligt ud.
Værelset:
Når man kommer ind, ser man hvor gammelt det er. Og fik nærmest et chok, da vi åbner døren, til vores værelse.En lugt af fugt/mug, er så kraftig, så det er lige til og blive dårlig over.
Badeværelset, er gammelt og ikke særligt rent. Og vi har derfor, svært ved og bedømme, hvorfra lugten kommer..
Vi lader dør og vindue stå åben.. og håber det bliver bedre, til vi kommer tilbage til hotellet om aften.
Mange timer er vi tilbage, på hotellet. Heldigvis trætte.. for lugten, er der stadig. Da vi vågner, næste morgen.

Heldigvis, var selve sengen, ganske udemærket. Vi havde selv medbragt hovedepuder. Hvilke jeg tror var, en MEGET god idé.
Da den pude der ligger, er meget tynd.
Tv er IKKE på værelserne.. (fint for os, vi skulle ikke være der)

Badeværelset: har set bedre tider. Det er gammelt og slidt. Og rengøring, er sparsom.

Morgenmad/Restauranten: Stort lokale, med skøn udsigt.
Så pænere ud, end resten af hotellet (vi så)
Udvalget af morgenmad, var ok.
-pølser og røræg.
-ost og lidt forskelligt pålæg
- leverpostej
-agurker/peberfrugter
-boller og franskebrød
-morgenmadsprodukter
-syltetøj
-juice/kaffe/the.
Så det var ganske fint, til og starte dagen på.

Service: kedelig modtagelse.. kedelig personale i restauranten( ingen smil, ingen godmorgen hilsen )

Bestemt IKKE et sted, vi kommer tilbage til.

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med venner