Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Medlemsvurdering
19
4
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
19
4
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 23 anmeldelser
Anmeldt d. 3. september 2019

Det er kategoriseret som et 2-stjernet hotel, men det passede mig fint alt sammen. Værelset var glimrende og sengen var god. Der er ikke noget TV, men der er fri wifi til at streame, og værelset har endda også et køleskab. Skønt. Badet var småt men fungerede fint.

Selve stedet er lidt specielt, hvor nogle af værelserne ligger i hovedhuset, og andre ligger i et annex, hvor der også serveres morgenmad og er opholds- og tv-stue. Morgenmaden var i øvrigt fremragende! Der er også masser af haveplads, hvor man kan sidde og hygge, slikke sol eller bare slappe af.

Det hele fik jeg til en meget rimelig pris. Jeg kommer meget gerne igen.

Dato for ophold: august 2019
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Claus O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juni 2019

Tines Gjestehuz ligger tilbagetrukket fra vejen, dejligt roligt. Sød og gæstfri betjening, vidunderlig have. Værelset har ikke TV, men der er fælles tv-stue. Til gengæld er der et rigtigt køleskab på værelset. Vi savnede et sted, hvor håndklæderne kunne hænge til tørre.

Værelsestip: 1. salen er uegnet for handicappede
Dato for ophold: juni 2019
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Anders K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juni 2018

Værelser er ok, især fordi omgivelserne og gæstfriheden er i top. Havde købt opholdet, gennem Lauritz com, som også indbefattede to dejlige måltider i Allinge. Synd de skulle tjene på opholdet! Dejligt fællesområde og skøn morgenmad. Vi kan absolut anbefale stedet!

Dato for ophold: maj 2018
Tak, b0f0n
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2015 fra mobile enheder

Tines Gjesthuz er hyggeligt og rent, har en sød og dygtig betjening, dejlig morgenmad, skøn have, ligger centralt og er til at betale. Absolut anbefalelsesværdigt - både for familier med børn, par, enlige og venner

Dato for ophold: august 2015
Rejsetype: Rejste med venner
4  Tak, Joan O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juli 2015

Et dejligt roligt værelse med bad og køleskab. Ligger i skønne omgivelser og dejlig have.
Helt sikkert en dejlig oplevelse med god og indbydende morgenmad.
Vi følte en behagelig stemning, sammen med et utroligt sødt og hjælpsomt værtspar.
Helt sikkert et besøg værd. Tak for 5 dejlige overnatninger. Vi kommer igen.

Dato for ophold: juli 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Susanne M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser