Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
KrokoMakro
Nordjylland, Danmark

Perfekt ramme om vores festlige middag

Anmeldelse af Hotel Allinge
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. jul. 2024fra mobile enheder
Jeg besøgte hotellets restaurant i forbindelse med Folkemødet og jeg var rigtig godt tilfreds med både mad og service fra personalet. Retterne var friske, lækre, og med gode råvarer. Jeg vaf særligt imponeret af det gode kød.
Vores middagsselskab var en stor succes!
Dato for ophold: juni 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
  • Agoda.com
2.3 km fra Hotel Allinge
Vis flere hoteller i Allinge
Anmeldt d. 28. august 2023

4 stjerner for et dejligt og hyggeligt hotel med god beliggenhed og service. Fin morgenmadsbuffet. Superior værelset var pæn og nyrenoveret - dog med skråvæg og tagudsigt til fælles gårdhave,

Men at have problemer med afløb i bad og toilet 2 gange på de 6 dage vi var der - morgen og aften - satte store skår i glæden ved opholdet og derfor kun 3 stjerner herfra.

Ingen tilbud om andet værelse da problemet igen opstod 2. gang - og som vi måtte leve med indtil afrejse - eller en prisreduktion ved afrejse . De beklagede selvfølgeligt meget - men gjorde også opmærksom på, at huset og rør jo var gamle.
Ingen respons modtaget fra hotellet efter indsigelse sendt på deres kontaktformular dagen efter vores hjemkomst. Derfor denne anmeldelse her.

Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Alis H
Anmeldt d. 14. juni 2023

Denne anmeldes er ikke en anmeldelse af hotellet, men restauranten på Hotel Allinge.
Pæne bygninger man kommer til centralt i Allinge.
Vi havde på forhånd hørt om deres Stegt flæsk buffet og derfor ringet og bestilt et bord.
Vi kom som aftalt til tiden og mødte en fuldstændig fyldt restaurant, med blot 2 ledige stole ved et større busselskab.
Nok ikke helt optimalt, men det viste sig at være nogle super hyggelige mennesker vi sad til bord med.
Maden var rigelig og god med, en suppe, lidt salat og brød og så ellers rigelige mængder stegt flæsk, paneret flæsk og røget stegt flæsk med sovs og små kartofler. Så maden var god, eneste lille men, var desserten som var gammeldags æblekage som havde stået nok lidt længe, så lækker ude men var blevet lun, nok ikke helt meningen.
Vi blev mætte og havde en fin aften.
Kommer gerne igen.

Dato for ophold: maj 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Danes55
Anmeldt d. 8. september 2022

Rigtig hyggeligt hotel lige i centrum af Allinge med kort afstand til havnen på den ene side og den hyggelig Næs strand på den anden.

Fantastisk imødekommende værtspar og personale, som vil gøre alt for at man har et dejligt ophold.

Skøn morgenbuffet med alt, hvad der skal være og lidt til - fx bacon, pølser, æg, hjemmebagt brød, friskskåret portionsanrettet frugt og skyr med forskelligt syltetøj på. Og bacon’en den er i verdensklasse ;-)

Værelserne er forskellige, nogle helt nyistandsatte og andre lidt ældre, men alle er hyggelige og rengjort som man sjældent oplever hotelværelser være gjort rene.

Vi kommer helt sikkert igen

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 3xBornholm
Anmeldt d. 25. oktober 2020

Hyggeligt hotel centralt i Allinge. Nyrenoverede superior værelser med havudsigt. Dejlig morgenbuffet og mulighed for tilkøb af god aftensmad. Venligt personale.
Perfekt som udgangspunkt for bilture til hele Bornholm og vandreture til Hammerknuden

Dato for ophold: oktober 2020
    • Søvnkvalitet
2  Tak, Susanne H
Anmeldt d. 5. juli 2020 fra mobile enheder

Super hurtig og venlig betjening. Vi havde et standard værelse, som var ny-renoveret.
Hotellet har charme og en fin gårdhave.
Deres morgenmad buffet var god med den bedste bacon - vigtigt ;).
Derudover ligger hotellet i fin gå afstand til havnen og med gode parkeringsmuligheder.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par