Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
cabi2009
Køge, Danmark
Meget positivt orverrasket
Anmeldelse af Hotel Abildgaard
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 18. aug. 2023
Vi fandt tilbud gennem Team Bornholm med et værelset lejlighed, morgenbuffet, aftenbuffet og vin/øl/vand a lib. Alt sammen til en meget favorabel pris incl. færge Ystad Rønne. SÅ vi var forberedt på det værste, men fik lejlighed hvor der var hvad man skulle bruge dog uden prangende terrasse og adgangsforhold. Til gengæld et super team af imødekommende personale i restaurantområdet. Buffeten morgen som aften helt i top samt dejligt udeområde med pool. Hotellets beliggenhed i Sandkås, tæt på Allinge, er et perfekt udgangspunkt til oplevelser på Bornholm. Sejltur til Christiansø kan anbefales. Vi kommer helt klart igen😉
Dato for ophold: august 2023Rejsetype: Rejste med familie
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
2.011 kr.
  • Official Hotel Site
    1.749 kr.
  • Vio.com
    1.020 kr.
  • Agoda.com
    2.011 kr.
2.6 km fra Hotel Abildgaard
Gratis wi-fi
Ved stranden
havet nedanför hotellet
Booking.com
576 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
    576 kr.
  • Agoda.com
    576 kr.
  • Vio.com
    576 kr.
0.4 km fra Hotel Abildgaard
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
1.025 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    1.025 kr.
  • Hotels.com
    1.025 kr.
  • Agoda.com
    1.025 kr.
2.8 km fra Hotel Abildgaard
Gratis wi-fi
Gratis parkering
SandKaas Familiecamping
Booking.com
1.350 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    1.350 kr.
  • Agoda.com
    1.350 kr.
1.4 km fra Hotel Abildgaard
Gratis parkering
Pool
Booking.com
1.150 kr.
  • Hotels.com
    1.150 kr.
  • Expedia.com
    1.096 kr.
  • Agoda.com
    1.150 kr.
3.1 km fra Hotel Abildgaard
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
1.310 kr.
1.285 kr.
  • Priceline
    1.285 kr.
  • Hotels.com
    1.310 kr.
  • Expedia.com
    1.310 kr.
2.8 km fra Hotel Abildgaard
Gratis wi-fi
Ved stranden
Udsigt fra spisesalen
Tripadvisor
865 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    865 kr.
  • Lol.travel
4.7 km fra Hotel Abildgaard
Udsigt over lille havn samt morgenbord
Booking.com
800 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    800 kr.
  • Vio.com
    800 kr.
  • Agoda.com
    800 kr.
3.5 km fra Hotel Abildgaard
Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
4.8 km fra Hotel Abildgaard
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    853 kr.
  • Priceline
4.7 km fra Hotel Abildgaard
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Allinge
Anmeldelser (75)
Filtrer anmeldelser
75 resultater
Medlemsvurdering
35
20
11
7
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
35
20
11
7
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 75 anmeldelser
Anmeldt d. 1. september 2022 fra mobile enheder

Naturskøn beliggenhed - kan klart anbefale at gå langs vandet til Allinge. Værelserne er pæne og rene med senge som man sover godt i. Personalet er meget imødekommende og effektive. Dejlig mad i restauranten. Vejret var rigtigt godt da vi var der så vi brugte også poolen en del … super oplevelse.

Værelsestip: Gå en tur til Allinge og spis frokost på Nordbornholms røgeri. Besøg bryggeri på havnen i Tejn.
Dato for ophold: august 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, jesperkj5402
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Natascha H, Marketing hos Hotel Abildgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. september 2022

Kære Jesper,

Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse af vores hotel. Jeg er glad for at høre, at både værelser, service, restaurant, pool og beliggenheden har været tip-top. Jeg håber, vi får fornøjelsen af at kunne byde dig velkommen igen en anden gang :)

Med venlig hilsen
Natascha // Hotel Abildgaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2022

Skønt hotel, dejlige værelser, sødt og hjælpsomt personale, sød og hjælpsom ejer. Super lækkert mad, både morgen og aften. Jeg kan varmt anbefale dette hotel.👍👍👍👍👍😊 vi rejste med riis rejser, dem kan jeg også varmt anbefale.

Dato for ophold: august 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 662maybritk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Natascha H, Markedsføring hos Hotel Abildgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. august 2022

Kære Maybrit

Tusind tak for din fine anmeldelse, og fordi du anbefaler os til andre. Den sætter vi stor pris på!

Det glæder mig derudover at høre du kunne lide værelserne og fandt vores personale og ejer søde og hjælpsomme. Det vil jeg sørge for at fortælle videre til dem :-)

Jeg håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen!

Med venlig hilsen
Natascha // Abildgaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. juli 2022 fra mobile enheder

Iskold pool, som personalet fortalte var i stykker(efter 3 dage) de havde ikke hørt andre klage, selv om vi hørte at alle dem der gik i vandet, syntes det var alt for koldt.
De fik efterfølgende lavet det og fortalte at temperaturen snart var oppe på normalt, den virkede dog lige så kold som før, de nye gæster som kom fredag/lørdag, sagde også at den var iskold.
Jeg blev syg efter et par dage af at bade i det kolde vand, så resten af ferien blev holdt på værelset, hvor der kun er få kanaler på fjernsynet- man kan ikke engang se Netflix eller andre tjenester. Flere gange flimre fjernsynet, som om der er dårligt signal.
Mange fra personalet kunne ikke dansk og virkede ikke særlig imødekommende, man lærte hurtigt hvem man skulle henvende sig til.
Maden er ganske forfærdelig, kedelig, dårlig smag og meget billigt.
Vi er så kede af at vi valgte dette hotel og vi dermed skulle have mad på hotellet, vi sørgede dog for at spise meget frokost så vi slap for at skulle spise for meget aftensmad.
Der står at de har udendørs legeland, det består så af en ødelagt vippe!
Værelset var dog fint, gode senge og Ok rengøring.
Flot udsigt og selve hotellet er flot. Der er billardbord- 2 stk. hvilket dog er lidt for meget når man nu kun har 2 billiardkø’er. Bordtennis battene er helt gået i stykker og dartpilene kunne også godt få nogle reservedele.
Vi er meget skuffede over denne ferie. Vi har været på Bornholm i 3 år og hvis vi skal have en opvarmet pool skal vi til Storeløkke, den er lækker! Men Abildgaard er sidste gang!

Værelsestip: Der er små hyggelige spisesteder, men ikke mange af dem. Så vælg med omhu. M/S Thor bådfart er møg hyggelig! Støt rovfugleshowet og caféen!
Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, lonnyh85
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nicoline F, Markedsføring hos Hotel Abildgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2022

Kære Lonny

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde os.

Jeg beklager mange gange at poolen ikke har været varm nok under dit besøg hos os. Vores varmepumpe har desværre været gået i stykker, og vi venter pt på reservedele så den kan blive fixet. De skulle gerne komme i denne uge. Vind og vejr har en stor indflydelse på poolens temperatur, så en dag som i dag er den heldigvis dejlige 24 grader varm, og ikke noget problem for vores gæster at bade i.

Noget af det vi får allermest ros for er vores mad og imødekommende personale - bare se på de andre anmeldelser, der ligger her på Tripadvisor. Vi er derfor utroligt kede af at læse din kritik af begge punkter. Vi kan ikke andet end at beklage og garantere dig for, at vi gør det bedre næste gang.

Din feedback omkring vores aktivitetsrum vil vi gennemgå med det samme. Du skal have tak for at gøre os opmærksom på det.

Hvis du har yderligere kommentarer som du ønsker at dele, er du velkommen til at kontakte os på info@teambornholm.dk

Jeg ønsker dig en dejlig sommer!

Med venlig hilsen
Nicoline // Hotel Abildgaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juni 2022

Et dejligt hotel med venligt personale.
Helt nyrenoveret værelse og et dejligt fællesområde.
Morgen- og aftenbuffeten var meget lækker og der var en dejlig stemning på hotellets restaurant.
Det kan varmt anbefales at bo på Abildgaard!

Dato for ophold: juni 2022
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, AlexanderBangHansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nicoline F, Markedsføring hos Hotel Abildgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. juli 2022

Kære Alexander

Tusind tak for din flotte anmeldelse og bedømmelse af vores hotel. Den sætter vi stor pris på!

Jeg vil sørge for at viderebringe dine rosende ord til personalet i restauranten, som jeg ved bliver lige så glade som jeg, over at læse din anmeldelse.

Jeg håber vi får fornøjelsen af at have dig som gæst på Hotel Abildgård igen :-)

Ha' en dejlig sommer!

Med venlig hilsen
Nicoline // Hotel Abildgård

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. juni 2022

Meget ok simple hotel, og ok fin service. En af deres medarbejdere/Jannik var meget professionele, da de lavede en fejl ved vores booking, så vi har det fint ved opholdet alligevel, tak for det. Jeg har hjulpet en af deres gæster, som var faldt os slog sig, da der var sket en ulykke, fik overhovedet ingen tak, lidt øv.

Værelsestip: Alle værelser er sådan set ens.
Dato for ophold: maj 2022
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, johnnyj880
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nicoline F, Markedsføring hos Hotel Abildgaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. juni 2022

Kære Johnny

Mange tak for din anmeldelse og fordi du valgte at bo hos os. Det betyder meget for os!

Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for, at du hjalp en af vores andre gæster, da vedkommende slog sig. Det skal du have stort tak for!

Jeg håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen :-)

Med venlig hilsen
Nicoline // Hotel Abildgård

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser