Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Voyage440029
Sønderborg, Danmark

Dejlig ferie på Badehotellet i Allinge ☀️

Anmeldelse af Allinge Badehotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 18. sep. 2024fra mobile enheder
Hotellets favorit
En pragtfuld beliggenhed, morgenkaffen blev nærmest serveret på sengen (blev stillet i en termo uden for døren kl. 7), den lækreste morgenmadsbuffet jeg længe har oplevet, sødt, imødekommende og meget venligt personale, en ualmindelig hyggelig spisesal, hvor gæsterne også var velkomne til at sidde og hygge om aftenen, hvilket vi benyttede os lidt af, da solskinsøens sol svigtede lidt et par af dagene…. det regnede 🙉
Selve værelset var ikke ret stort, men fint badeværelse, havudsigt og bare det at falde i søvn til bølgebruset, i en dejlig seng, var et stort plus.
En skøn uge på Bornholm. Tak til det fremragende værtspar og deres medarbejdere for deres bidrag til at vi fik en herlig ferie ☀️
Dato for ophold: september 2024
Værelsestip: Vi vandrede hele vejen fra Hotellet til Hammershus langs vandet. Meget flot tur, og er formen til...
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Cathrine Andersen, Owner hos Allinge Badehotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 14. okt. 2024
Tusind tak for de søde ord, vi gør altid hvad vi kan for at gøre oplevelsen god på hotellet. Vi håber at se jer igen næste år.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
  • Vio.com
  • Vio.com
2.5 km fra Allinge Badehotel
Vis flere hoteller i Allinge
Anmeldt d. 15. september 2024

Super dejligt badehotel med fantastisk charme og et bestyrerpar der ville det bedste for sine gæster. Altid smilende og imødekommende.
Dejlige værelser med den skønneste udsigt.
Dejlig have i rigtig badehotelstil.
Lækker morgenbuffet.
Alt i alt en dejlig oplevelse.

Dato for ophold: september 2024
Tak, Connie P
Cathrine Andersen, Owner hos Allinge Badehotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2024

Mange tak for de rosende ord, vi håber at se jer igen en anden gang :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 9. september 2024

Super lækre værelser og meget lækker morgenmad.
Udendørs sofa udenfor værelset, kaffe serveret på dørtrinet hver morgen kl. 7, dejlig badekåbe til morgendukkerten i havet 1 min gang fra værelset og mulighed for at låne cykler.
Mie var en fremragende vært - altid parat til at hjælpe og give gode anbefalinger til spisesteder, ture m.m.

Tak, Henriette B

Dejligt at høre I havde et godt ophold, vi glæder os allerede til at se jer næste gang.

Anmeldt d. 31. august 2024

Et rigtig dejligt badehotel med sublim beliggenhed og fred og ro. Værelserne er lidt små, men rent og pænt. God morgenmad og venligt personale. Dejlig have og morgenmads- opholdsrum. Kan klart anbefales til en Getaway 3-4 dage. Godt til par

Tak, Kulpark

Mange tak for de pæne ord.

Anmeldt d. 26. august 2024

Udsøgt beliggenhed tæt på Næs strand, så på med deres badekåbe og tag et morgen-dyp inden den lækre morgenmad i smukke omgivelser med havudsigt. Nærværende og serviceminded personale. Der er en dejlig ro, rent og super hyggeligt. De får de varmeste anbefaling❤️

Tak, metteforsberg

Tusind tak for anbefalingerne, vi er altid glade når gæsterne er glade <3

Anmeldt d. 28. juli 2024 fra mobile enheder

Det har været det bedste ophold, i smukke omgivelser og helt fantastisk personale.
Hotellet har virkelig charme og sjæl.
Det kan kun anbefales.
Det ligger nok det bedste sted på Bornholm.
Tæt på strand, byliv og de gode koncerter på Gæsten, og mange gode spisesteder.
Tak for en god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: juli 2024
Tak, Lene L