Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Carsten

Dårlig service på smuk beliggenhed

Anmeldelse af Hotel Sandvig Havn
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. jul. 2021fra mobile enheder
Café :
Sten hårde frikadeller og meget lang ventetid begge gange.

Vært:
Ejeren virkede stresset og var kort for hovedet. Prikken over I’et var da ejeren overfusede vores og venners børn (ned til 6 år) for at have rodet på fælles arealet og truede med at smide dem ud af hotellet.

Værelser:
Lugt fra afløb og skimmel svamp på bruse forhæng.

Udsigt og omgivelser:
Fantastisk udsigt til havn og vig. Bedste is på Kallas.
Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
0.3 km fra Hotel Sandvig Havn
  • eDreams
4.3 km fra Hotel Sandvig Havn
Vis flere hoteller i Allinge
Anmeldt d. 20. oktober 2020 fra mobile enheder

Fantastisk udsigt og placering.
Servicen er der intet at være negativ over.
Men der mangler i den grad en ordentlig overhaling mht rengøring på bad/toilet.
Bad og toilet har set bedre dage og trænger til en overhaling.
Men ellers ok oplevelse med fin service

Dato for ophold: oktober 2020
1  Tak, Flemse189541
Anmeldt d. 16. oktober 2020

Lige haft 3 overnatninger på hotellet med 2 vennepar. Super dejlig beliggenhed og dejlig mad i cafeen. Dog kunne vi godt have ønsket os æg til morgenmad.
Der blev gjort rigtig meget ud af at pynte til Halloween

Dato for ophold: oktober 2020
    • Søvnkvalitet
Tak, Ingrid C
Anmeldt d. 29. september 2020 fra mobile enheder

Jeg tilbragte to overnatninger på hotellet, som har en fantastisk beliggenhed, men jeg blev slemt skuffet over standarden. Vores badeværelse var fyldt med sort skimmelsvamp i fugerne, og det var tydeligvis lang tid siden, at det er blevet rengjort ordentligt. Desuden var morgenmaden langt under standarden for et hotel i den prisklasse (ca. 1100 kr pr nat for et dobbeltværelse). Daggammelt skiveskåret rugbrød fra et supermarked, købe-boller fra frost, hamburgerryg fra en pålægspakke, gammel vandmelon og kedelig ost uden smag samt tørre agurkeskiver. Ingen æg overhovedet eller hjemmelavede produkter. Med Nordlandet lige om hjørnet bør standarden løftes betragteligt - ellers bliver hotellet udkonkurreret.

Dato for ophold: september 2020
Tak, Virum-Sorgenfri
Anmeldt d. 18. august 2019 fra mobile enheder

Vi kan kun give dette hotel topkarakter. Value for money var i top. Se bort fra historiske anmeldelser. Der er nye ejere, som er ved at opgradere hotellet. Meget rent. Kanon morgenmad - tag den med udenfor og nyd udsigten over Østersøen. Hyggelig opholdsstue. Vi kommer gerne igen. Positiv overraskelse - man kan få den lækreste morgenmad med i en doggybag, hvis man skal nå færgen 8:30. Seks stjerner!

Dato for ophold: august 2019
2  Tak, PH_runner
Anmeldt d. 15. august 2018 fra mobile enheder

Hottelet er godt gammelt, man skal ikke være gangbesværet, for så får man problemer, når man skal op ad de stejle rustne trapper, op til sit værelse.
Værelset har en fantastisk udsigt ned til Sandvig havn og byområde. Det er så smukt, når solen skinner og natten trænger sig på.
Indvendigt er det moderniseret, med flotte gulve og almindelig pæne møbler, wcet er delvis moderniseret, det er lille, men fungerer. Der var pænt og rent, da vi ankom, hvilket er et stort plus. Dog mangler der nogle kroge til at hænge håndklæder/viskestykker på.
Ellers alt i alt hyggeligt hotel.

Dato for ophold: august 2018
Rejsetype: Rejste med familie