Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (53)
Filtrer anmeldelser
53 resultater
Medlemsvurdering
29
15
3
3
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
29
15
3
3
3
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 53 anmeldelser
Anmeldt d. 13. august 2021 fra mobile enheder

Fantastisk hotel med service ud over det sædvanlige og høj faglighed.

Virkelig gode faciliter med swimming pool, billard, bordtennis og petanque. Samt dejlig dansk tre retters menu hver aften lavet på den måde mormor gjorde ❤️.

Vi kan virkelig anbefale dette voksen hotel. Dertil kommer den fantastiske beliggenhed ved Hammersøen med skøn udsigt. Samt nemt at gå til Hammershus, Sandvig, Allinge, Hammer fyr, opal søen med mere. Lige udenfor hotellet er der også busser til alle de populære steder som Gudhjem, Rønne, Svaneke, Dueodde med mere.

Hotellet fortjener faktisk 6 stjerner, men man kan desværre kun give 5. Men det er en perle og en tidslomme man kun kan elske. Tak for et fantastisk ophold og vi ses igen 👍😊.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Franck Vendelbo T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. juni 2021

Boede i annekset i et studio, der var rent og tingene fungerede.

Tv burde ikke hænge i loftet, men i normal se højde. Fodbold i 2 x 45 min giver et pænt hold i nakken.

Udsigten var rigtig god med blik ned til søen hvis man stod op på terrassen, så en kraftig nedklipning af hækket vil gøre underværker.

Vi havde 6 dejlige dage i Sandvig.

Dato for ophold: juni 2021
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Adventurer812296
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 14. september 2020 fra mobile enheder

Et gammeldags hotel med den skønneste udsigt. Ligger i behagelig gåafstand fra sandvig og hammershus. Morgenmaden er rigelig og frisk Aftensmad er som vi kender den fra barndommen - i 60’erne. Værelserne er store og rummelige. Sengene bløde. Meget bløde.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, lisa0tt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 8. september 2020 fra mobile enheder


Mega hyggeligt 3-dages ophold med halvpension på dette familiedrevne hotel med afslappet stemning og gæsten i centrum.
Værelse med udsigt over Hammersø og en udsIgt, der nok ikke findes bedre!
Halvpensionen omfatter morgen og aftensmad i den særdeles hyggelige restaurant med søudsigt og et veloplagt personale, der serverer den 3-retters menu. Menuen er god gammeldags dansk og særdeles velsmagende!
Vi kommer igen! 👍🏻
Redigér

Slet
Del

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 898henningj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. august 2020 fra mobile enheder

Fremragende beliggenhed og suveræn service. Fantastisk udsigt og god værelse størrelse med altan. Kan varmt anbefale stedet. Fredelige og rolige omgivelser især ved poolområdet. Gode parkeringsmuligheder og venlig personale.
Vi skal definitivt derover igen.
4-stjerner da man godt kunne
finpudse/renovere hotellet på nogle få områder.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, DarijeArnautovic
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser