Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Luxuriös und unfreundlicbh”
Anmeldelse af B&B La Mansarda

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
B&B La Mansarda
Vurderet som nr. 5 ud af 9 B&B'er/kroer i Adria
Anmeldt 1. juni 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2016, rejste alene
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, wunnov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 24 anmeldelser

Anmeldt 27. april 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Marts 2016, rejste alene
Tak, anonimo1512
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2015, rejste som par
Tak, Guerrino60
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: September 2015, rejste med venner
1  Tak, Giuseppe P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
1  Tak, Elecontessa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Adria
0 km væk
Albergo Minuetto
Albergo Minuetto
Nr. 1 af 3 i Adria
151 anmeldelser
1,3 km væk
Adria Bella
Adria Bella
Nr. 6 af 9 i Adria
2 anmeldelser
4,6 km væk
B&B La Zanzara
B&B La Zanzara
Nr. 1 af 1 i Bellombra
21 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km væk
Hotel Leon Bianco
Hotel Leon Bianco
Nr. 2 af 3 i Adria
113 anmeldelser
1,4 km væk
Ristorante Alloggio Ostello Amolara
4,8 km væk
Corte Burchio
Corte Burchio
Nr. 1 af 2 i Bellombra
2 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i B&B La Mansarda? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B La Mansarda

Adresse: Via della Fossa 9, 45011, Adria, Italien
Beliggenhed: Italien > Veneto > Province of Rovigo > Adria
Faciliteter:
Bar/lounge Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Roomservice Bustransport Suiter Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 9 B&B'er / kroer i Adria
Prisområde: 494 kr.-627 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 6

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering