Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“UN VIAJE INOLVIDABLE EN TOSCANA”
Anmeldelse af Palazzo a Merse B&B

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Palazzo a Merse B&B
Vurderet som nr. 2 ud af 2 B&B'er/kroer i San Rocco a Pilli
Anmeldt 24. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Todas las habitaciones están bien.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Elena B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

45-49 af 53 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, papageno41
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. maj 2012
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2012, rejste som par
Tak, ValeSpiga
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Marco B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, inachis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i San Rocco a Pilli
4,1 km væk
Tenuta la Santissima
Tenuta la Santissima
Nr. 1 af 2 i San Rocco a Pilli
281 anmeldelser
5,4 km væk
Agriturismo Siena Rinidia Bio
Agriturismo Siena Rinidia Bio
Nr. 1 af 5 i San Rocco a Pilli
99 anmeldelser
4,5 km væk
Fattoria di Cavaglioni
Fattoria di Cavaglioni
Nr. 2 af 5 i San Rocco a Pilli
48 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,1 km væk
Agriturismo Podere Il Moro
Agriturismo Podere Il Moro
Nr. 4 af 5 i San Rocco a Pilli
11 anmeldelser
3,6 km væk
Agriturismo Montioni
Agriturismo Montioni
Nr. 5 af 5 i San Rocco a Pilli
6 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Palazzo a Merse B&B? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Palazzo a Merse B&B

Adresse: Localita Palazzo a Merse, 22, 53010 San Rocco a Pilli, Sovicille, Italien
Beliggenhed: Italien > Toscana > Province of Siena > Sovicille > San Rocco a Pilli
Faciliteter:
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 2 B&B'er / kroer i San Rocco a Pilli
Prisområde: 380 kr.-665 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 7

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering