Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Griechische Gastfreundschaft in Deutschland”

Deutsches Haus Philoxenia
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Deutsches Haus Philoxenia
Vurderet som nr. 3 ud af 3 B&B'er/kroer i Aerzen
Anmeldt 9. april 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2017, rejste alene
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, UtaWa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (13)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 13 anmeldelser

Anmeldt 27. februar 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: November 2016, rejste som par
Tak, Andreas S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Krabbenfischer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2016, rejste med venner
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Team-OL_LY
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. december 2015
Google Oversæt

Værelsestip: Dusche und TV klären, siehe Bewertung
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, JB_Mallorca
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Aerzen
2.5 km væk
Schlosshotel Munchhausen
3.8 km væk
Hotel-Restaurant Landluft
0.2 km væk
Hotel Goldener Engel
Hotel Goldener Engel
Nr. 4 af 4 i Aerzen
16 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.3 km væk
Hotel Waldquelle
Hotel Waldquelle
Nr. 3 af 4 i Aerzen
12 anmeldelser
0.4 km væk
Gudrun's Gäestehaus
Gudrun's Gäestehaus
Nr. 2 af 3 i Aerzen
3 anmeldelser
4.1 km væk
Intet tilgængeligt billede
Hotel Loenskrug
Nr. 1 af 3 i Aerzen
3 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Deutsches Haus Philoxenia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Deutsches Haus Philoxenia

Adresse: Osterstrasse 26, 31855 Aerzen, Niedersachsen, Tyskland
Beliggenhed: Tyskland > Niedersachsen > Aerzen
Faciliteter:
Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 3 B&B'er / kroer i Aerzen
Prisområde: 566 kr.-573 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Deutsches Haus Philoxenia. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering