Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bon compromis qualité/prix”
Anmeldelse af B&B Chessy

B&B Chessy
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Chessy
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
B&B Chessy
Vurderet som nr. 2 ud af 2 B&B'er/kroer i Chessy
Anmeldt 8. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
Tak, Marathonien18
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

9-13 af 14 anmeldelser

Anmeldt 8. marts 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2016, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Augustin R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2016
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016, rejste som par
Tak, MANON C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Februar 2016, rejste med familie
Tak, Christian P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Valcha13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Chessy
3 km væk
Ibis Budget Marne la Vallee Val d'Europe
3,2 km væk
Hotel Kyriad Paris Disneyland
Hotel Kyriad Paris Disneyland
Nr. 6 af 8 i Magny-le-Hongre
3.866 anmeldelser
1,5 km væk
Disneyland Hotel
Disneyland Hotel
Nr. 1 af 3 i Chessy
6.251 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,7 km væk
Residence Du Parc Val d'Europe
2,9 km væk
Residhome Val d'Europe
Residhome Val d'Europe
Nr. 1 af 5 i Montévrain
848 anmeldelser
2,9 km væk
Sejours & Affaires Rive Gauche - Serris
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i B&B Chessy? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B Chessy

Adresse: 2 rue Pasteur, 77700 Chessy, Marne-la-Valle, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Ile-de-France > Seine-et-Marne > Marne-la-Valle > Chessy
Hotelstil:
Vurderet som nr. 2 ud af 2 B&B'er / kroer i Chessy

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering