Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Just what we needed!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Secret Garden Beach Resort
Vurderet som nr. 28 ud af 185 hoteller i Bophut
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 23. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The beachfront is a little more but well worth it for the view from your bed!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, ChelseaBlackburn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (542)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

343-347 af 542 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: As far away from the road as possible
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
12  Tak, David W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Garden rooms are good value and cooler than the bungalows in hot weather.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Ejidy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Try to book the bungalow on the beach, it has a prive terras right at the sea!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Lilian P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, ukiegirltravels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Bophut
0,1 km væk
The Privilege Hotel Ezra Beach Club
2,3 km væk
The Waterfront
The Waterfront
Nr. 20 af 185 i Bophut
996 anmeldelser
9,3 km væk
Sallamai Resort
Sallamai Resort
Nr. 1 af 51 i Lamai Beach
320 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
8,4 km væk
Coco Palm Beach Resort
Coco Palm Beach Resort
Nr. 12 af 30 i Mae Nam
467 anmeldelser
4,6 km væk
Escape Beach Resort
Escape Beach Resort
Nr. 10 af 30 i Mae Nam
601 anmeldelser
0,6 km væk
Saboey Resort and Villas
Saboey Resort and Villas
Nr. 42 af 185 i Bophut
504 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Secret Garden Beach Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Secret Garden Beach Resort

Adresse: 22/1 Moo 4, Ban Bangrak, Big Buddha Beach | Suratthani, Bophut, Koh Samui 84320, Thailand
Telefonnummer:
Beliggenhed: Thailand > Surat Thani Province > Koh Samui > Bophut
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 10 bedste feriestedshotel i Bophut
Nr. 13 bedste lavprishotel i Bophut
Nr. 20 spahotel i Bophut
Nr. 26 hotel ved stranden i Bophut
Nr. 28 romantisk hotel i Bophut
Prisområde: 266 kr.-702 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Secret Garden Beach Resort 3*
Antal værelser: 14
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Agoda, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Secret Garden Beach Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Secret Garden Beach Hotel Koh Samui

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering