Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (622)
Filtrer anmeldelser
622 resultater
Medlemsvurdering
182
247
114
48
31
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
182
247
114
48
31
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 622 anmeldelser
Anmeldt d. 27. juli 2016 fra mobile enheder

Vi boede 6 nætter i en bungalow nær stranden.
Bungalowen var i fin stand og havde en god beliggenhed i forhold til strand, pool og restaurant, men lå langt fra receptionen og hovedvejen, man kunne dog bestille en golfbil til at køre en der op.

Der er langt til byen fra hotellet, og det er nødvendigt at tage en taxi eller hotellets shuttlebus derind. Hotellets bus er lidt billigere at tage derind, men den kører kun til kl 17.

Restauranten var dyrere end på de andre hoteller vi har været på i Thailand, man skulle betale 7 % i VAT og 10 % i service, derudover forventede de at få drikkepenge, og hvis man ikke gav dem det ville de ikke hilse på en.
Der var generelt rigtig dårlig service på hele hotellet, og stort set ingen der kunne forstå engelsk, hvilket resulteret i at der ofte gik kludder i ens bestilling af mad og drikke.

Poolen virkede ikke ren og lugtede meget surt, vores søn dykkede i den en dag og begyndte at kaste op få timer efter, hvilket vi tror skyldtes poolvandet, så den brugte vi ikke resten af ferien.

Stranden var rigtig lækker, det var dog svært at få en solseng efter kl 8 om morgenen, da tjenerne gik og reserverede solsengene tidligt om morgenen til de gæster der havde betalt dem for det aftenen før. Solsengene skulle ellers være gratis, da de hørte til hotellet.

Dato for ophold: juli 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Noahbaby1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fair House V, Manager hos Fair House Beach Resort & Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2016
Google Oversæt

Dear Mr. Noah,

Greeting from Sales Department of Fair House Group

Regarding an information, our hotel teams are thank you very much for your kind to comment us about our service with we will developing and change our service to be the best. Finally, we hope you choosing stay with us again. If possible, you would like to reserve our accommodation via our hotel website and we will provide a special discount with using promotion code "Royalty"



Best Regard,


Napaphat C.
E-Commerce Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. juli 2016

Vi har boet 6 dage på Fair House. Indcheckning gik nemt og vi blev hurtigt hjulpet til vores værelser via en "golfvogn". Distancerne og niveau forskellene på hotellet gør at det absolut ikke skal besøges hvis man er gangbesværet med mindre man får en strand hytte, men derfor er der nu gode gåture på hotellet. Vi boede i den "gamle" del som er et gammelt hotel eller det oprindelige, oppe på en bakketop med udsigt til den "øverste" pool af de to der er.
Værelset var et Family room, med en himmelseng ( dobbeltseng ) og 2 x 120cm senge. En lille minibar med gratis vand hverdag ( men vores unger synes det smagte underligt ).En elkedel til kaffe og en lille sivsofa. Et stort rum og en stor altan, samt et badeværelse med både bruser og karbad. Fint værelse i gammel Thai stil med lugten af træ.
Stranden er det mest fantastiske og løfter det hele. Rent og klart vand. Rigtigt fint til børnefamilier. Lidt småfisk man kan fodre i den ene ende. Eneste minus er at der ikke er solsenge og parasoller nok. Klokken 9.30 var alt væk den første dag.
Restauranten ligger med en fantastisk udsigt og man kan spise i sandet om aftenen. Men når det er sagt er det meget middelmådigt morgenmad, lange ventetider på bestilt mad samt nok især deres dårlige engelsk.
Der er to pool områder, en ved restauranten og en ved fitnesscentret og det højt beliggende kompleks. Begge ok, dog synes vi alle incl. andre vi snakkede med at vandet ved den nederste havde en sjov lugt.
En god oplevelse og vi vil måske nok komme igen, men det er så stranden der trækker - super lækker.
Minus - store niveau forskelle, mange trapper og myg. Engelsk er ikke for godt.
Plus - Stranden og lidt hyggen på hotellet generelt.

Dato for ophold: juli 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Hamina1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fair House V, Manager hos Fair House Beach Resort & Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2016
Google Oversæt

Dear Ms. Hamina,

Greeting from Sales Department of Fair House Group

Regarding an information, our hotel teams are thank you very much for your kind to comment us about our service with we will developing and change our service to be the best. Finally, we hope you choosing stay with us again. If possible, you would like to reserve our accommodation via our hotel website and we will provide a special discount with using promotion code "Royalty"



Best Regard,


Napaphat C.
E-Commerce Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. februar 2014

Vi boede 2 nætter på hotellet som ligger i nogle meget smukke omgivelser med mange skønne planter og træer. Meget fine omgivelser.

Ved ankomsten mærkede vi straks en meget kold holdning medarbejderne i receptionen. Ingen thailandske smil eller service.
Receptionisten kørte os til vores værelse og det var igen med en kold holdning og det gik alt for hurtigt.
I receptione viste de os et kort over hotelområdet, da det er ret stor havde gæsterne brug for dette.
I værelset foreslog jeg at det ville være godt at have et sådant kort over området. Svaret var at det kunne jeg foreslå ledelsen som sikkert ikke ville bruge penge på dette.

Vi spurgte til om der var mulighed for at brygge kaffe på værelse. Vi fik oplyst at vi blot skulle ringe efter housekeeping. Der var ingen kopper, kaffe/fløde eller teskeer.

På et hotel med denne standard ville man forvente, at der var morgenkåber - hjemmesko - og kleenex papirser servietter på værelset, men det var der ikke.

Da vi ringede efter housekeeping for at få kaffe, kom de med en thermo-elkoger, men igen kopper, kaffe fløde eller teskeer. Efter mange tegn, da vedkommende ikke forstod engelsk lykkedes det at få kopper og kaffe, men ingen tesker.

Ved check out blev vi igen mødt af isnende kulde. Inden betalingen blev vort værelse kontrolleret og receptionisten sagde at der manglede en teske. Utroligt sølle - der havde aldrig været nogen.

Der blev ikke sagt farvel eller på gensyn!

Vi har været på rejse flere end 10 gange i Thailand, og denne gang var vi af sted en måned. Vi elsker Thailand, og det første gang, at vi ikke har fået en super venlig service med mange smil.

Dato for ophold: februar 2014
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, DominoWest
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. august 2013

Fantastisk hotel med dejlige bungalows, der ligger spredt rundt i den skønne tropiske have, og med max. 50 meter til vandkanten. Stranden er ren og vandet krystalklart og meget børnevenlig. Og en herlig ro, når man kommer tilbage fra mylder og larm fra butikker, barer og restauranter i Cheweng.
Restauranten, hvor der er mulighed for at spise med fødderne i sandet, er god og har et yderst rimelige prisniveau, og stemningen i strandbaren med fantastiske eksotiske drinks, er herlig og charmerende.
Dertil kommer 3 lækre pools, den ene med jakuzzi, topkarakter for renlighed overalt, imødekommende og serviceminded personale og Fitnesscenter (om end lidt slidt og uden aircondition). Vi blev meget positivt overraskede og kan kun anbefale Fair House, som efter vores bedste overbevisning fortjener en stjerne mere.

Værelsestip: Vælg gerne en bungalow i den skønne tropiske have tæt på stranden, men ikke nødvendigvis Beach Front. Man er mere ugenert i 2. række, og skal kun gå 25 skridt mere inden man rammer stranden.
Dato for ophold: juli 2013
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, DorteogLars
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 21. juli 2013

Et dejligt hotel med en fin beliggenhed i rolige og smukke omgivelser. Pænt og rent, god plads på værelserne. To pools hvor der altid var god plads og så en fantastisk strand lige nedenfor restauranten. Personalet altid venligt og smilende.

Værelsestip: Er man dårligt gående, skal man sørge for at få et værelse nede i nærheden af stranden. Hotellet er bygget op af en skrænt, så der er mange trapper.
Dato for ophold: juli 2013
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, MajaOlsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser