Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig godt sted”
Anmeldelse af Red Moon

Red Moon
nr. 11 af 692 Restauranter i Bophut
Udmærkelsescertifikatet
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 8. juli 2017 fra mobile enheder

Super god sted med dejlig atmosfære og en meget underholdende og deltagende ejer. Vi fik en super god behandling og underholdning til sur baby.

Vi prøvede fire retter som alle blev anbefalet af værten og som alle var rigtig gode men i underkanten med tilbehør efter vores smag.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, sbhagro
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.773)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.773 anmeldelser

Anmeldt 9. december 2015 fra mobile enheder

Her er en meget venlig og imødekommende stemning.
Virkelig god mad og fantastisk dessert.
Kokken er meget passioneret og det kan man virkelig smage .
Bestemt et sted vi kommer igen.

Dato for besøg: december 2015
Tak, Ronni S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2015

En lille historie:
Kommer gående på strøget, ut. med en pandekage i hånden...vi bliver enige om at sætte os for at få lidt vådt til ganen.
En mand..ejer eller kok er ikke sikker, bemærker min pandekage, og beder mig prøve sin dessert istedet. ut afslår da jeg jo er mæt, men herren insisterer, og serverer herefter den dejligste dessert med varme jordbær og is, GRATIS ;)
Han sætter sig ned og fortæller med en vis stolthed om hans mad, Han var meget inspirende. desværre skulle vi videre den den næste dag, ellers var jeg kommet igen....en oplevelse jeg må have til gode, til måske næste vinter ;))

Dato for besøg: januar 2015
2  Tak, Sussiegade
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2014

Vi spiste her for 3 dage siden. Udenfor stod tripadvisor cerfikat. Men stedet snyder..... Betjeningen var elendig og maden ligeså. Vi var 5 personer og kun tæt to af os fik det bestilte. Det var galt ved flere borde og vi kan kun anbefale folk at gå udenom dette sted.

Dato for besøg: juli 2014
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
2  Tak, Jakob H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2013

Efter 2 uger med thaimad, lige fra ok til ikke ok, var et alternativ meget velkomment. Kulgrillet steak til perfektion (og jeg er altså rimeligt kritisk), 3 saucer, pommes frites og salat. Alt i alt rigtig velsmagende. Værten nyder at entertaine, og da vi var de eneste gæster i restauranten, manglede der bestemt ikke opmærksomhed. Kan absolut anbefales, når du er blevet træt af same same thai alle steder.

Dato for besøg: september 2013
    • Værdi
    • Stemning
    • Service
    • Mad
1  Tak, londonbridgeAalborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Red Moon, kiggede også på

 
Bophut, Koh Samui
Koh Samui, Surat Thani Province
 

Har du været i Red Moon? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering