Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Erik J

Guldborg Camping? NEJ TAK!!

1,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. okt. 2023
God campingplads med gode faciliteter, ingen tvivl om det. MEN - jeg er dog aldrig i mit lange campingliv blevet overfuset, som jeg blev af pladsens kvindelige ejer.
OK - min kone fik i sin jagt på et toilet forvildet sig ind i privaten, hvor hun kunne se en åben toiletdør. Beklager!
OK - vi var ikke ovenud interesseret i oplysninger om egnens lyksaligheder og mulighederne for at gå ture i den nærliggende skov. Vi kender området nogenlunde og havde vores egne planer. Beklager!
Og OK - jeg valgte INDkørselen for at komme ind campingpladsen og ikke UDkørselen, som den kvindelige ejer af en eller anden grund mente, at jeg skulle have benyttet. Beklager!
Disse fortrædeligheder udløste det formentlig største møgfald, jeg har været ude for i mit voksenliv - jeg er 72. Havde det ikke været for de ærinder, vi havde i nærheden, var vi vendt om på stedet.
Sådan behandler man ganske enkelt ikke sine gæster. Næste gang, vi skal til Lolland, kører vi til Maribo.
Guldborg Camping? NEJ TAK!!
Dato for ophold: oktober 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
      New Cabins
        0.0 km fra Guldborg Camping & Hytter
        Vis flere hoteller i Guldborg
        Anmeldt d. 22. maj 2023

Kristi himmelfart ferie på Guldborg camping. Hyggelig og rolig plads med serviceminded værtskab. Rent og pænt rundt om på pladsen. Hytten vi boede i var både ny og indrettet meget fint. Gode udflugtsmuligheder fra campingpladsen.

Dato for ophold: maj 2023
        Tak, Søren S
        Anmeldt d. 6. august 2022

Dejlig overskuelig plads med plads, ro og afslappet stemning. Skov og gåture begynder for enden af pladsen. Hyggeligt legeområde for børn. Pæne fællesfaciliteter, hvor der bliver gjort rent flere gange om dagen. Venligt personale.

Dato for ophold: juli 2022
        Tak, Lisbeth W
        Anmeldt d. 12. juni 2022

En super weekendtur i 4 personers hytterne.
        Flotte rene hytter. Hyggelige, fredelige omgivelser.
        Der var ingen vand og toilet i hytten, men hytterne er placeret så tæt på hovedbygningen så det var perfekt.
        Der var kaffemaskine og kedel i hytterne, og den varme mad lavede man i det flotte fælleskøkken.
        Flotte bade-, toilet-, og køkkenforhold. De pæneste og reneste fællesområder jeg har set til dato.
        Vi skulle bare væk en weekend og de havde lovet regn, så teltet blev hjemme og vi lejede en hytte i stedet. Det fortrød vi absolut ikke.....det var så hyggeligt at vi helt sikkert kommer igen.

Dato for ophold: juni 2022
          • Værelser
        Tak, Tourist795034
        Anmeldt d. 7. september 2021 fra mobile enheder

Hvis ikke du kan lide kunst på badeværelset, så er du kommet de forkerte sted. Men Guldborg Camping er en fin campingplads, stedet er holdt pinlig rent, og der kæles for detaljerne. Pladsen ligger optil skov og vand, personalet er super sød og taler alle gængse sprog. Ifm. pladsen er restauranten “Cocomarie”, hvor man får dejlig hjemmelavet mad til absolut rimelig pris. Her kommer vi gerne igen.

Dato for ophold: september 2021
        Tak, Ronald B
        Anmeldt d. 6. juli 2021

Rigtig dejlig campingplads, Værterne er meget venlige. Der er meget fine faciliteter på toiletterne, i baderum og i køkken. Pladsen er hyggelig og naturlig med træer og buske og skoven lige i "baghaven".
        Vi spiste den dejligste mad på campingpladsens tilhørende cafe. .
        Der var nogle meget fine hytter på pladsen.

Dato for ophold: juli 2021
          • Renlighed