Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Lisbeth W
Frederikshavn, Danmark

Meget hyggelig campingplads

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. aug. 2022
Dejlig overskuelig plads med plads, ro og afslappet stemning. Skov og gåture begynder for enden af pladsen. Hyggeligt legeområde for børn. Pæne fællesfaciliteter, hvor der bliver gjort rent flere gange om dagen. Venligt personale.
Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
      1.620 kr.
      1.620 kr.
    16.4 km fra Guldborg Camping & Hytter
    Roomservice
    View from the upstairs porch. The pond is frozen but you cans see the water in the background
    16.5 km fra Guldborg Camping & Hytter
    • Booking.com
    11.2 km fra Guldborg Camping & Hytter
    Vis flere hoteller i Guldborg
    Anmeldt d. 12. juni 2022

En super weekendtur i 4 personers hytterne.
    Flotte rene hytter. Hyggelige, fredelige omgivelser.
    Der var ingen vand og toilet i hytten, men hytterne er placeret så tæt på hovedbygningen så det var perfekt.
    Der var kaffemaskine og kedel i hytterne, og den varme mad lavede man i det flotte fælleskøkken.
    Flotte bade-, toilet-, og køkkenforhold. De pæneste og reneste fællesområder jeg har set til dato.
    Vi skulle bare væk en weekend og de havde lovet regn, så teltet blev hjemme og vi lejede en hytte i stedet. Det fortrød vi absolut ikke.....det var så hyggeligt at vi helt sikkert kommer igen.

Dato for ophold: juni 2022
      • Værelser
    Tak, Tourist795034
    Anmeldt d. 7. september 2021 fra mobile enheder

Hvis ikke du kan lide kunst på badeværelset, så er du kommet de forkerte sted. Men Guldborg Camping er en fin campingplads, stedet er holdt pinlig rent, og der kæles for detaljerne. Pladsen ligger optil skov og vand, personalet er super sød og taler alle gængse sprog. Ifm. pladsen er restauranten “Cocomarie”, hvor man får dejlig hjemmelavet mad til absolut rimelig pris. Her kommer vi gerne igen.

Dato for ophold: september 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Ronald B
    Anmeldt d. 6. juli 2021

Rigtig dejlig campingplads, Værterne er meget venlige. Der er meget fine faciliteter på toiletterne, i baderum og i køkken. Pladsen er hyggelig og naturlig med træer og buske og skoven lige i "baghaven".
    Vi spiste den dejligste mad på campingpladsens tilhørende cafe. .
    Der var nogle meget fine hytter på pladsen.

Dato for ophold: juli 2021
      • Renlighed
    Tak, 37brittj
    Anmeldt d. 11. juni 2021

Fantastisk plads! Virkelig god service og skønne værter. Vi boede i en af de nye hytter, hvor alt var tænkt på, ned til mindste detalje. Dejlig rolig plads, med lækker køkken og bad faciliteter. Det er helt sikkert et sted vi kommer tilbage til.

Dato for ophold: juni 2021
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, rikkeg476
    Anmeldt d. 10. januar 2021

Lille men skøn campingplads, hvor faciliteter er pæne og rene. og med Wifi som virkede.
    Men der mangler adgang lys på pladsen, Vi var glade for at bo så tæt servicebygningen, da den var oplyst, ellers måtte man gå med lommelygter
    Og hvis man er til lange gåture er der masser af muligheder.

Dato for ophold: januar 2021
      • Søvnkvalitet