“De er desværre LUKKET/CLOSED”
Anmeldelse af Jin Bao Restaurant

Jin Bao Restaurant
Restaurantoplysninger
Anmeldt 24. juni 2022

Det var en fin lille restaurant, østasiatisk inspireret med gode retter og god service. De er måske blevet ramt af Corona men restauranten eksisterer ikke længere på adressen.

Dato for besøg: juni 2022
1  Tak, 365otto
Sprog

Anmeldt 16. oktober 2021

Et ældre forsamlingshus er blevet til en god Kinesisk restaurant hvor maden er varm og god og der er nok mad så man Ikke skal stå og vente ved buffeen . Vi vælger altid denne fremfor de store Kinesiske resturanter i bla Nyk. F. hvor folk sidder som sild i en tønde og venter på der bliver fyldt op i buffeen.
Her er ro og hygge. Ingen støj musik og ingen familer med skrigene børn. - Har aldrig forstået hvorfor see me forældrene ,ikke kan opdrage deres møg , men det en anden sag.
Maden her er varm og frisk, grøntsagerne gode og sprøde, Der er lidt sushi og der er mulighed for is hvis man vil. Alm. Fabriks kugleis som man selv tager. Kaffe og the er der også.
Godt sted til lagermanden og konen når pengene ikke vokser op af græsset.

Dato for besøg: oktober 2021
2  Tak, mogensl318
Anmeldt 18. august 2021 fra mobile enheder

Herlig kinesisk mad. Der var noget for enhver smag. Restauranten tilbød en temmelig stor buffet, hvor der var alskens lækre ting.
Betjeningen var sød og venlig, men måske var rummet en smule kedeligt i indretningen.
Men alt i alt får man god mad til billige penge.

Tak, PippiLangstroempe
Anmeldt 18. august 2021

Alt var perfekt, glad servitrice, god mad, og meget mere, ikke sidste gang vi har været her, kan varmt anbefales

• Mad
Tak, 193olep
Anmeldt 6. august 2021 fra mobile enheder

Meget venligt og imødekommende værtspar. Dejlig mad til en overkommelig pris. Uhm, den Pekingsuppe var lækker. Prøv også and og fisk og rejer og ...

Tak, Lena N

Rejsende, der kiggede på Jin Bao Restaurant, kiggede også på

Har du været i Jin Bao Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering