Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt sted.”
Anmeldelse af Cafe Holmen

Cafe Holmen
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

Et meget hyggeligt og afslappet sted med dejlig mad til rimelige priser. Kan varmt anbefales. Vi sad indendørs p.gr. a regnvejr, men det må være et skønt sted i sol.

Dato for besøg: august 2020
Tak, SusanneW273
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 145 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 fra mobile enheder

Hæderlig mad, sød betjening, godt koncept med betaling ved bar og selvbetj med vand og kaffe.
Kage lidt kedelig - super flødeboller
Strimler af rodfrugter - mon det er de tørre fra supermarkedet?

Dato for besøg: august 2020
Tak, 451gittev
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 fra mobile enheder

Rigtig lækker mad i meget hyggelig autentiske omgivelser. Kaffe og vand med høflig selvbetjening ad libitum. Helt klart et besøg værd

Dato for besøg: juli 2020
Tak, camillaa514
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi spiste en rigtig dejlig frokost. Maden var i top. Omgivelserne er rigtig hyggelige og man føler sig rigtig hjemme. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Bo C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 fra mobile enheder

Vi fandt caféen ud fra Tripadvisor og var så begejstret for maden og betjeningen at vi kom igen dag 2 vi var i byen.
Vi fik bowler begge dage. Min kone valgte den vegetariske begge dage og jeg prøvede den med røget laks og den med kylling og vi var vældig begejstrede for kombinationen af de forskellige grønsager og dressingen.
Betjeningen var smart indrettet på den måde at man får drikkevarerne med straks man har bestilt og betalt ved skranken.
Personalet var hurtig og smilende.
Vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, hjeppesen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Holmen, kiggede også på

Nykøbing Mors, Morsø
 

Har du været i Cafe Holmen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering