Faktisk er der kun én god grund til at besøge Sallingsund Færgekro: Maden! Uanset om det er vores fem-retters menu eller morgenmaden er alt præget af smag! God, stærk og karakteristisk smag.
Hver eneste ret på aftenmenuen var en oplevelse. Hertil serveredes god, passende vin, selv om, ja, fem glas er fem glas. En god og fin betjening af de unge mennesker (hvor er de ældre overtjenere med viskestykket over armen?) kun skæmmet af det manglende menukort på bordet over aftenens fem retter og af den rivende hast, hvormed den nys serverede ret bestod af.
Endvidere en klassisk fejl: Rødvinen var desværre alt for varm. Vores nærmede sig 22 grader, men der blev hurtigt på vores ønske fremskaffet et glas isterninger.
Selve værelset var pænt og rummeligt, og badeværelset var forsynet med bred hylde og udmærkede bruseforhold. Dobbeltsengen bestående af to senge sat sammen var god at ligge i. Vi fik en fortræffelig søvn.
Men det hele så lidt træt ud. En god og grundig renovering ville gøre kroen godt.
Lige en bette ting mere, som kroen ikke kan holdes ansvarlig for: Der mangler vandrestier udenfor. Vejen er livsfarlig at gå på, for de fleste kørte langt hurtigere end de tilladte 60 km/t. Adgangen til skoven var ikke til at finde. Fortovet mod nord holdt bare op og fortsatte i en slags vild junglesti. Men det var selvfølgelig også i retning af Jesperhus.
Men et dejligt sted med en skøn udsigt mod Sallingsundbroen, og vi kommer gerne igen igen.