Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I am flying. ”
Anmeldelse af Strandhuset Tranum

Strandhuset Tranum
nr. 1 af 10 Restauranter i Brovst
Prisklasse: 11 $ - 33 $
Beskrivelse: Frokostrestaurant fra Påske til Efterårsferie + aftenmenu fra Pinse til September. Fisk fra kystfiskerne på Torup Strand + mange økologiske ingredienser fra lokale brug. Se mere på hjemmesiden
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Frokostrestaurant fra Påske til Efterårsferie + aftenmenu fra Pinse til September. Fisk fra kystfiskerne på Torup Strand + mange økologiske ingredienser fra lokale brug. Se mere på hjemmesiden
Anmeldt 20. juli 2019 fra mobile enheder

Vi er kommet ved Tranum i mange år. Strandhuset har altid stået lidt hensygnet. Men nu skete der noget. Et sommerprojekt for En af med-guitaristerne i Nice Little Penguins, der med en familiær, omfavnende, hyggelig og hjemlig elegance serverer vanvittigt veltillavede A la carte retter fra et ikke så stort menukort. Der er både til surf og til turf - og til lidt ind imellem. Exteriøret og interiøret indbyder til cafemad, men det sker ikke. Det er en eksplosion af lækre oplevelser, og hvor værten KÆÆÆÆÆLER for dig med enorm kyndighed, kærlighed og kompetence udi både gastronomi og vine. Du bliver som ved det Vesterhav, du sidder ved, BLOWN AWAY. Til gengæld fortæller din pengepung dig bagefter, at du har FINT råd til at komme igen i morgen. Som de synger i hittet... I’m flying!!! Flyver squ lige derhen igen.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, 345andersf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 19 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2019

Lækker mad, vin og god betjening. Stedet har en “beskeden” indretning, men der er god atmosfære. God beliggenhed.

Dato for besøg: juli 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Inge Marie Nord... V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019

Vi fik en fantastisk veltilberedt fish'n'chips - værd at køre langt efter! Men forbered dig på, at et besøg her er vanedannende :)
Desuden ualmindelig veloplagt betjening, hvor alle gæster bliver set og får samme gode behandling - tak for et dejligt sted.

Dato for besøg: juli 2019
    • Service
    • Mad
1  Tak, Marianne M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019

Skøn mad i hyggelige omgivelser.
Vesterhavet en spytklat fra restauranten skaber de fineste omgivelser.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, hellej180
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019

Strandhuset er et skønt sted med ærlig mad til rimelige priser og en udsøgt venlig betjening. Man kan sige at det burde være en selvfølge, men når man kører rundt i det danske landskab, vil man sande at det langt fra er tilfældet. Derfor er det en ægte fornøjelse at konstatere at der for enden af Strandvejen ligger en fin lille restaurant hvor alt hvad der kommer på tallerkenen i den grad er i orden, velsmagende og tilberedt med stor kyndighed. Man bliver simpelthen i godt humør af at gæste Strandhuset og hilse på Ebbe der hygger om sine gæster og sørger for at alle har det godt. "Ærgerligt, at det her sted ligger så langt fra København", kom jeg til at sige til et par af de andre gæster da vi stod og sludrede udenfor. "Det er sgu da kun en fordel - jo længere væk, jo bedre!" lød det prompte svar fra en af de lokale. De kommer her nemlig også, for rygtet om det fine sted har naturligvis også bredt sig i området. Så er du i nærheden, skulle du unde dig selv et besøg på denne perle af et spisested i det nordvestligste hjørne af Danmark.

Dato for besøg: juni 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, bofnlp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Strandhuset Tranum, kiggede også på

Slettestrand, Jammerbugt Kommune
Fjerritslev, Jammerbugt Kommune
 
Brovst, Jammerbugt Kommune
Brovst, Jammerbugt Kommune
 

Har du været i Strandhuset Tranum? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering