Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Poul R
Aabenraa, Danmark

Godt til prisen.

Anmeldelse af Hotel Årslev Kro
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 24. jul. 2024
Vi havde 2 overnatninger. Var meget tilfredse med værelset. Morgenmaden var over gennemsnit. En udendørs terrasse ud mod markerne ville være et plus om sommeren.
Betjening ved skranken var også i orden. Et fint sted tæt på Århus og ikke vil betale store p-afgifter i byen. Vi spiste en aften. Pariserbøf. En af de mindste vi endnu har fået og ikke særlig god. En pris på 179 er virkelig ikke i orden. Islagkage til 95 er også i overkanten. Vinkorte er sikkert stort nok for de fleste og til OK priser.
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Få bonusser med One Key
    829 kr.
    770 kr.
  • XFSheraton
8.0 km fra Hotel Årslev Kro
Gratis wi-fi
Vælg en af Hotel Fabers treværelses lejligheder, hvis der skal være plads til hele familien.
1.089 kr.
    1.037 kr.
9.6 km fra Hotel Årslev Kro
Vis flere hoteller i Brabrand
Anmeldt d. 13. juli 2024 fra mobile enheder

Fantastisk mad, serviceminded personale, hyggelige omgivelser, fint værelse - alt i alt en rigtig god oplevelse vi har haft på vores gennemrejse. Anbefales, at man selv oplever det, i stedet for at guides af andres erfaringer. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer her😊

Tak, Navigator38453121299
Anmeldt d. 13. juli 2024 fra mobile enheder

Hyggelig gammel kro.
Personalet var venlige og imødekommende.
Vi var her en overnatning, så fik glæde af deres gode morgenmadsbuffet.
Værelserne var fine rene og med det som vi skulle bruge. Det var en fin lille gård mellem værelserne, hvor vi kunne få en godnatdrinks

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 462lisea
Anmeldt d. 1. juli 2024

Værelset lugtede lidt hen gemt da vi ankom og det var meget lille.Men det glemte vi alt om da vi satte og i restauranten.Vi fik en lækker krebsesalat med friskt brød og efterfølgende en stor veltilberedt mør oksemørbrad med rigeligt grønt.Hertil kom den bedste betjening af Henrik og Jørn ,der besvarede alle vores spørgsmål,gav sig tid til os og vi følte os værdsat og velkomne.

• Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Trail02411984381
Anmeldt d. 11. marts 2024 fra mobile enheder

Var der med firmaet.
Søde personale og maden var fint.
Føler at de have glemt at der var en vegetar (mig) med.
Og så var der koldt i de lokaler vi skulle være i.
Det stank af kloak ned i poolbord rummet.

Boede på værelse 102.
Sengen var hård som beton, så min hustrue vågnet grædende op. Da hendes ryg gjorde mega ond.
Kopperne på værelser var beskidte.

Dato for ophold: marts 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Rasmus A
Familien Årslev, Guest Services / Front Office hos Hotel Årslev Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. marts 2024

Tak for din anmeldelse.
Vi kan ikke genkende, at der skulle være kloaklugt i poolrummet. Vi er dernede hver dag, for at sikre, at alt er som det skal være.
Alle mennesker er forskellige og det angår også hårdheden af senge. Vi får aldrig klager over vores senge, men vi er selvfølgelig kede af, at I ikke brød jer om dem.

Vi er dog rigtig glade for, at firmaet har rost arrangementet og været glade for opholdet.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. februar 2024 fra mobile enheder

Havde booket et weekendophold
Nem indtjening - men meget lille værelse og meget mørkt - kun lille vindue ved døren
Fint wc og gode senge
Kroen (spisedelen) er godt brugt
Og et råd - man kommer langt med et godmorgen og hej
Spiste 1 gang i krostuen - gennemsnitlig mad
To burgers m/sodavand - 450 kr

Dato for ophold: februar 2024
Tak, kcmadsen
Familien Årslev, Gæsteservice/reception hos Hotel Årslev Kro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. februar 2024

Hej,
Tak for din anmeldelse.
Vi har forskellige værelsestyper her ved os. I har boet på motelværelse, kan jeg se ud fra din beskrivelse. Vi har selvfølgelig også andre typer værelser, som vi altid gerne vil opgradere jer til.
Det et helt korrekt at vores krostue er en ældre bygning, da det er den originalbevarede bygning fra 1800 tallet. Jeg vil dog lige sige, at der for nyligt både er malet, skiftet gulvtæppe, lavet helt ny bar og stole. Den er ældre, men bestemt ikke slidt.
Jeg er ked af, hvis du ikke blev mødt med et godmorgen/hej, da det er noget vi lægger stor vægt på her ved os.

Priserne i restauranten er lagt efter hvad vores konkurrenter også tager, så vi er ikke dyrere end alle de omkringliggende restauranter/hoteller.

Med venlig hilsen
Familien Årslev