Gem

Anmeldelser (2.162)
2.162 resultater
1-6 af 2.162 anmeldelser
Anmeldt d. 14. februar 2020 fra mobile enheder

Kedeligt besøg. Som at gå rundt i en kulisse. Guiderne ved ikke noget, men rabler bare en remse af. Kan ikke svare på spørgsmål.
Prøv i stedet Plantation de Saint Aubin.

Dato for oplevelse: februar 2020
Tak, MSH2880
Anmeldt d. 24. november 2019

En god rundvisning som dog godt kunne være mere uddybende. Vi var interesserede i at se selve produktionen men fik kun vist hvordan sukkerrør bliver kørt ind på det første transportbånd og så så vi kobberkedler gennem en glasrude. Resten af tiden blev brugt på romsmagning hvor vi kun fik smagsprøver på de billigste rom. Hvis man er vant til at drikke god rom, så bliver man lidt skuffet. Vi betalte for smagsprøver på de dyreste rom, og de var nogenlunde men prisen var meget høj i forhold til kvaliteten så vi købte ingen flasker.

Dato for oplevelse: november 2019
1  Tak, BrittaDenmark
Anmeldt d. 12. oktober 2019

Fabriken virker af ældre dato, men helt sikkert et besøg værd. Efterfølgende romsmagning bør nok foretages på mæt mave da de er meget gavmilde med deres rom. Det kan også anbefales at undlade at købe toldfrit med hjemmefra, men istedet købe deres lokale rom eller liquer, der er mange ;-)

Dato for oplevelse: november 2018
2  Tak, mulligan4140
Anmeldt d. 11. marts 2019 fra mobile enheder

Rundvisningen var meget kort (ca. 15-20 min) og smagningen var som sådan okay, vi tog dog ind og spiste på deres meget meget fine restaurant som virkeligt flottede. Det var virkeligt lækkert og på den måde sprede vi så indgangen. Priserne i restauranten lå mellem (625-1200 RS) men når indgangen alligevel var 400 RS pr. Mand så kan det godt betale sig at spise frokost her!

Dato for oplevelse: marts 2019
Tak, MadsKvistgaard
Anmeldt d. 8. marts 2019 fra mobile enheder

400 rupee pr. Person for 15 min. Rundvisning og smags prøve men kun af deres billige rum, hvis du skal prøve deres lidt dyre udgaver skal man betale ekstra og da man kan købe en mellem klasse flaske rum i supermarked for ca.400 rupee var det måske en bedre måde at bruge sine penge på.

Dato for oplevelse: marts 2019
1  Tak, 133henrikr