Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dinner”
Anmeldelse af El Greco

El Greco
nr. 35 af 76 Restauranter i Nidri
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Anmeldt for 3 uger siden fra mobile enheder

Dejlig mad og super sødt personale. Det blev en sjov oplevelse da det pludselig blev uvejr og vandet væltede ind i restauranten pga blæst. Personalet fik hurtigt rykket gæsterne i sikkerhed og vi fik dejlig velsmagende mad. Tzatiki, feta i ovn var super.

Dato for besøg: september 2020
Tak, Voyager819194
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (903)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 903 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2020 fra mobile enheder

Vi fik mixed grill menuen. Forretten var meget simpel og kedelig, men blev da spist. Hovedretten var fuldstændig uspiselig. Kødet var fuldstændig tør stegt... lammekødet smagte decideret dårligt. Betjeningen var usel.... Hygiejnen lige så, corona taget i betragtning..... vi lod det meste af maden ligge, og gik der fra med bange anelser. Ganske rigtigt, efter en times tid fik min kone det dårligt....
På et skilt ved restauranten står der "Recommend by TripAdvisor"..... ikke længere. Normalt spørger tjeneren om maden smagte.... det gjorde de underligt nok heller ikke.

Dato for besøg: september 2020
Tak, 323henrikf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
641sofiak, Ιδιοκτήτης hos El Greco, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. september 2020
Google Oversæt

Good evening! I read that review of yours and i felt totally disappointed, because I don’t know what to think or to assume! In fact , I don’t even know if you ever came in our restaurant.Let’s assume that you came... why didn’t you express your dissatisfaction of what you had been served? The restaurant exists from the year 2000.It’s one of the cleanest restaurants in the whole island and i can guarantee that with complete responsibility.!!! The other thing that you mentioned, that your wife got sick and you blame our restaurant for that , is serious...If that was true, don’t you think that you should firstly come to us with evidence? Where are-the evidences for your words sir??? But the most suspicious and strange thing of all is that the only review In your on trip advisor was for our restaurant!!!! How come???You haven’t traveled anywhere in your life before? How come that is your first and only review in your whole life? I must check it more seriously!!Because our restaurant is the most busy restaurant in the area and many people around may want to harm it’s reputation!!! Thank you

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. august 2018 fra mobile enheder

Vi fik en af deres Mix Grill inkl. en forret. Jeg havde spurgt indtil muligheden for glutenfri muligheder og der virkede som om de havde styr på det. Det havde de bestemt ikke. Forretten kunne jeg ikke spise - kun en enkelt tomat. Hovedretten var intetsigende. Ikke et besøg værd.

Dato for besøg: august 2018
Tak, camillafolmer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 fra mobile enheder

Præget af middelmådighed. Stedet havde ikke styr på allergener. Pomfritterne var kolde og kedelige, og kødet kunne man heller ikke råbe hurra for.

Dato for besøg: august 2018
Tak, 767andersf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2017 fra mobile enheder

Fik virkelig velsmagende mad. Betjeningen var fin men bare irriterende med en violinspiller der går rundt og spiller folk op i hovederne.

Dato for besøg: september 2017
Tak, 496jannieb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på El Greco, kiggede også på

 

Har du været i El Greco? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering