Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ocean Beach Club - Gran Canaria
Hoteller i nærheden
145 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Pool
  • Ved stranden
Hotel Riviera Vista(Playa de Cura)(Meget for pengene!)
95 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Pool
  • Ved stranden
174 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
87 $
65 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Pool
  • Bar/lounge
197 $
191 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Morgenmad inkluderet
71 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Pool
  • Restaurant
Anmeldelser (127)
Filtrer anmeldelser
127 resultater
Medlemsvurdering
64
47
15
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
64
47
15
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 127 anmeldelser
Anmeldt for 29. juli 2017

Virkelig lækkert hotel i absolut topklasse. Vi boede på #237, med fantastisk udsigt til stranden. Der er dejlige og roligt på hotellet og stemningen er virkelig god og tryg. Man får slappet af 100 %. Maden er fantastisk lækker og der mangler intet. Der er altid god plads alle steder - og det er skønt at der er så mange parasoller, så man altid kan krybe lidt i skygge når det behøves. Der er rigtig mange familier med mindre børn, og stedet er perfekt til dem. Vi rejste 1 voksen og 1 barn (på 13 år) - og det var godt at vi havde taget bøger med, da der indimellem manglede lidt som kunne underholde en teenager. Men alt i alt en meget dejlig ferie - og vi kan kun anbefale dette lækre hotel.

  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Nanna G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Relations M, Guest Relations Manager hos Ocean Beach Club - Gran Canaria, svarede på denne anmeldelseSvarede 31. juli 2017
Google Oversæt

Dear Nanna
Thank you for your great review of our hotel and we are so pleased that we fulfilled your expectations, and that you had a good holiday even if not much for teenagers.
We try to make sure everyone has a fantastic time and would like to thank you also for your recommendation.
We do hope we will be able to welcome you back in the future.
Best regards
Kate Ocean Beach Club

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 26. maj 2017

Rigtig fint hotel med dejlig beliggenhed, fine faciliteter og meget imødekommende personale. Vi rejste med to børn (2 og 5 år), og vores behov blev til fulde dækket ind. Især var den meget populære børneklub og Lollo og Bernie et kæmpe hit, og der var mange fine aktiviteter, der var med til at gøre ferien helt perfekt for os.
Der er ikke meget liv i selve Playa del Cura, men vi tog til Maspalomas og Puerto Mogan, hvor der er flere fine restauranter. Restauranten på hotellet var OK; vi havde købt inkl. morgenmad, og spiste frokostbuffet (25 euro pr. voksen - børn under 12 er gratis) en enkelt gang, og aftenbuffet flere gange i løbet af ugen (30 euro pr. voksen - børn gratis). Stranden nedenfor hotellet er dejlig, men blot en kort køretur fra hotellet ligger Amadores Beach og den er virkelig fin - vandet er lækkert og mere roligt end ved Ocean Beach Club.

Værelsestip: Vi boede i en club suite med havudsigt i stueplan - terrassen er ikke aflukket, men fælles med de andre stuelejligheder.
  • Overnattede: maj 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Beich18
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Relations M, Guest Relations Manager hos Ocean Beach Club - Gran Canaria, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. maj 2017
Google Oversæt

Dear Beich
Thank you so much for your great review of our hotel and also the surrounding areas. Lollo and Bernie are the best and all our younger guests really enjoy the activities and it gives the parents a little time for R/R ...
We are so pleased that you took the time to tell us how we did and again a big thank you from all the staff here at the Ocean Beach Club.
Hope we will be able to welcome you and your family back very soon.
Kind regards
Kate Ocean Beach Club

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 12. april 2017

Perfekt når man bare skal afsted for at holde ferie og intet andet. Vi boede i lejlighed med direkte pooladgang, hvilket kan anbefales når man rejser med børn. Vi forlod hotelområdet 2 gange i løbet af ugen, bare for at røre os lidt mere end hvad vi gjorde i poolen. Vi har været på Gran Canaria et par gange, så trangen til eventyr og alverdens udflugter kunne sagtens tøjles. Synes maden var lækker og med mulighed for at variere og personalet venligt og imødekommende. Hotellet føltes ikke overfyldt og er meget børnevenligt. Alt i alt en oplevelse der gør at vi kommer igen..

Værelsestip: Bestil med direkte pooladgang hvis i har børn med.
  • Overnattede: februar 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Puk H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Relations M, Guest Relations Manager hos Ocean Beach Club - Gran Canaria, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. april 2017
Google Oversæt

Dear Guest
Thank you for taking the time to tell us how we did and your holiday with us. The pool access rooms are a great success, and we are pleased that you liked the hotel and the services we offer for all the family from the adults to the children.. We thank you for the five circles but most important to us is that you recommend us and will be coming back.

We hope we will be able to say hello to you again very soon
Kind regards
Kate Sunprime Atlantic View

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 17. september 2016 fra mobile enheder

Boede to uger i skøn suites med direkte pool adgang med stor terrasse med sofa ,ligge stole og sækkestole . Var sidste år på ocean Beach club på Kreta sidste år hvor der var sunwing ved siden af hvor dem med børn primær boede . Dette oceanbeach club er helt klart mere børne hotel. Gode restaurant uden for hotel med alle former for mad især oksemørbrad osv smager skøn . Sangria er helt i top i dette område . Bus til Puerto Rico koster 1.40 euro og alle busser køre der ind . Man skal helt klart også tage en tur til Puerto Morgan med bus oo1 er gran canaria svar på Venedig hyggeligt og lidt finer butikker .

Overnattede: august 2016, rejste med familie
Tak, pialp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Relations M, Guest Relations Manager hos Ocean Beach Club - Gran Canaria, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. december 2016
Google Oversæt

Dear Guest
Thank you for choosing another Ocean Beach and that you took the time to let us know about your holiday and what you thought of our Club. Yes the area is very quiet but we think a safe and relaxing environment.
Do hope you will come and visit us again if not maybe try another Ocean Beach Club.
Kind regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 19. juli 2016 fra mobile enheder

Selve hotellet er ok, der er pænt og rent og ligger fantastisk lige ned til stranden med fint sand, fine lejligheder der dog mangler lidt hvis man selv vil lave f.eks morgenmad. Kedelig pool men ok - vi rejser med børn og mangler lidt en tennis bane eller fodbold bane, massere af liggestole og god plads - men men men så stopper det også her, restauranten er virkelig elendig og virkelig virkelig overdrevet dyr, minimarked er ligeså dyrt og med et virkelig ringe udvalg hvis man skal bo her skal man have bil og køre efter det gode mad til feks Morgan - de omkring liggende restauranter er turistfælder der ikke et besøg værd. Har du meget små børn er underholdningen sikkert bedre. Spaen er god men også dobbelt så dyr som på den anden side af gaden. Gran Canaria er skøn også om sommeren men det er synd mange af de virkelig gode restauranter er lukkede - her er bestemt ikke overfyldt i sommermånederne.

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, MElleskov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Relations M, Guest Relations Manager hos Ocean Beach Club - Gran Canaria, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. december 2016
Google Oversæt

Dear Guest
Thank you for sharing your feedback and it is a pity you did not experience the holiday that you were looking for. Where we can we use all feedback to improve, and we will try to use your suggestions to do better.
Hope you will give us another chance to show you that great holiday experience.
Kind regards
Ocean Beach Club Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser